fbpx
Sitrusmedia toivottaa hyvää joulua ja parempaa vuotta 2021 kaikille!

Sitrusmedia toivottaa hyvää joulua ja parempaa vuotta 2021 kaikille!

Sitrusmedia toivottaa hyvää joulua ja parempaa vuotta 2021 kaikille!

Hyvää Joulua ja tulevaa vuotta 2021

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja on aika kiittää kaikkia heitä, jotka ovat olleet Sitrumedian asiakkaina tai yhteistyökumppaneina. Vaikka vuosi 2020 on ollut osalle yrittäjistä raskasta aikaa, meidän näkövinkkelistä suurin osa heistä on sitkeitä selviytyjiä! Osaltamme olemme olleet tukemassa niitä, joiden taloudellinen ahdinko on syvin. Myös vuonna 2021 olemme erittäin paljon auttava mainostoimisto.

Etäily on luonut osaltaan kenties uuden normaalin palveluiden ja hyödykkeiden digitaaliseen myyntiin. Olemme rakentaneet useita upeita verkkokauppoja ja uudistaneet verkkopalveluja. Olemme edelleen hyvin asiakaslähtöisiä toiminnassamme ja kuuntelemme teidän mietteitä herkällä korvalla. Lanseerasimme vuonna 2020 palvelun, joka auttaa verkkosivujen tai -kaupan ylläpitoa. Tutustu huolenpitopalveluun, jos et ole varma verkkosivujesi toimivuudesta tai tietoturvasta.

Haluamme kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta, ja toivotamme kaikille menestystä vuoteen 2021!

Jouluterveisin Miikka ja Henry

Jouluna 2020 tuemme Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Osallistu sinäkin.

Mainostoimisto Sitrusmedian joulutervehdys

Hyvää Juhannusta

Hyvää Juhannusta

Hyvää Juhannusta

Sitrusmedian Juhannustervehdys

Hyvinkin erilainen kevät 2020 on takana ja olemme kesälomien kynnyksellä. Koronapandemian aiheuttamat rajoitukset ja sulut sekoittivat yrittäjän arjen. Joillakin toiminta miltei loppui kokonaan, osalle se on heijastunut vain osittain muodossa jos toisessa. Meille yrityskentän olosuhteen muutos näkyi lisääntyneinä yhteydenottoina sähköisissä kanavissa tai puhelimitse. Monille tuli kiire avata palveluitaan verkkoon, koska olosuhteet suosivat etäyhteyksiä ja verkkoasiointia. Meiltä kysyttiin myös paljon valtion myöntämistä tukirahoituksista ja annoimmekin arvioita, mitä tukirahalla voi tehdä ja mitä ei. Mutta loppuviimein itse yrittäjä on aina vastuussa tukirahan käyttämisestä oikein.

Mitä tämä kesä on sitten yrittäjälle. Se on erittäin tärkeä niille, joiden toimintaa on rajoitettu osittain tai kokonaan. Monen yrittäjän kesämyynti on suurin osa koko vuoden tulosta. Olemme puolestamme auttaneet mitä olemme ehtineet. Hienoja verkkokauppoja on avattu tai avautumassa (seuraa blogiamme niin tiedät). Uusia verkkosivustoja on myös tuotettu tukirahalla tai ilman. Meidän näkökulmasta yrittäjät ovat sitkeitä ja periksiantamattomia. Vaikka virus toi mutkia tähän vuoteen, usko on kova tulevaisuuteen. Niin se on myös meillä Sitrusmediassa. Odotamme vilkasta vuoden loppupuoliskoa ja toivomme sitä myös kaikille yrityksille ja yksinyrittäjille.

Haluamme kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme, ja toivotamme kaikille menestystä loppuvuoteen!

Juhannusterveisin Miikka ja Henry

Suloista,
iloista,
useampi kiloista,
makkaran makuista,
nuotion hajuista,…
sääksen syömää,
lätkällä lyömää,
järven jäätämää,
pyyhkeen vääntämää,
rattoisaa juhannusta!

-Tuntematon-

Sitrusmedia Jyväskylä

Sitrusmedian joulutervehdys

Sitrusmedian joulutervehdys

Sitrusmedian joulutervehdys

Hyvää Joulua ja tulevaa vuotta 2020

Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika kiittää kaikkia heitä, jotka ovat olleet Sitrusmedian alkutaipaleen varrella. Yhteistyökumppanina, asiakkaana tai muulla lailla tukemassa starttiamme Mainostoimisto Sitrusmedia Oy:nä. Mielestämme olemme onnistuneet toiminnassamme, vaikka tarjoamamme palveluiden suuntaviivat muotoutuvat edelleenkin kysynnän mukaisesti.

Tulemme laajentamaan palvelutarjontaamme vuoden 2020 aikana. Tuotteistamme osan tämän hetken kysytyimmästä sektorista liittyen verkkosivustoihin ja -kauppoihin. Myös graafisen suunnittelun ja sisällöntuotantoon on luvassa uusia avauksia.

Haluamme kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta, ja toivotamme kaikille menestystä vuoteen 2020!

Jouluterveisin Miikka ja Henry

”Ystävä hyvä, relaa jo vähän,
pysähdy hetkeksi vaikkapa tähän.
Jouluna turha on höösätä suotta,
sitähän kerkeää pitkin vuotta.
Teetpä sinä sitten tuota tai tätä,
joulun aika ei tulematta jätä.
Unohda siis turhat kiireet ja juoksut,
istahda nauttimaan tunnelma ja tuoksut!”

Kirjoittaja tuntematon

Sitrusmedia Jyväskylä