fbpx
WordPress-huolenpitopalvelu

WordPress-huolenpitopalvelu

WordPress huolenpito

Tuki- ja huolenpitopalvelu WordPress-sivustoille ja -verkkokaupoille.

WordPress -sivujen toiminta vaatii säännöllistä huolenpitoa. Huolenpitopalvelussamme otamme vastuun verkkosivujesi tai verkkokauppasi ylläpidosta, tietoturvasta ja päivityksistä. Teemme myös taustalla tapahtuvaa ennaltaehkäisevää ylläpitoa sekä tuemme sinua sisältöjen päivityksissä. Palvelemme huolenpitopalvelun tilanneita asiakkaitamme alennettuun hintaan.

Kun tilaat meiltä verkkosivut tai verkkokaupan, tarjoamaamme hintaan kuuluu aina huolenpito 3 kuukaudeksi sivuston avauksesta.

WordPress huolenpitopalvelu sisältää

WordPress-verkkosivuston
 • varmuuskopionnin kuukausittain sekä aina ennen päivityksiä
 • WordPress-järjestelmän päivitykset kuukausittain
 • Lisäosien päivitykset kuukausittain
 • Aktiivisen teeman päivitys kuukausittain
WordPress-verkkokaupan
 • varmuuskopionnin viikoittain sekä aina ennen päivityksiä
 • WordPress-järjestelmän päivitykset kuukausittain
 • Lisäosien päivitykset kuukausittain
 • Aktiivisen teeman päivitys kuukausittain

Lisähinnasta molempiin palveluihimme saa myös

 • Monitorointipalvelu + 5 € / kk
 • Roskapostin suodatus + 5 € / kk
 • Rikkinäisten linkkien skannaus kerran kuussa + 3 € / kk
 • Lomakkeen testaus kerran kuussa + 5 € / kk
 • Viikonloppupäivystys sovittavissa erikseen
 • Verkkosivutilan 2 Gt / 4 Gt sähköpostilla alk. 6 € / kk.

Tarvittaessa voimme päivittää kotisivusi tai verkkokauppasi esimerkiksi kerran viikossa tai vaikka joka päivä. Syötä lomakkeeseen verkkosivusi- tai -kauppasi osoite ja yhteystietosi sekä kuvaus siitä, millaista turvaa tarvitset. Otamme yhteyttä, ja teemme ehdotuksen sivuston turvaksi.

Lisätietoja huolenpitopalvelusta

 • Monitorointipalvelussamme tarkkailemme sitä, ovatko verkkosivunne toiminnassa. Sivut eivät välttämättä toimi oikein, jos niitä ei ole pitkään aikaan päivitetty tai esimerkiksi tietokantapalvelimella on ongelma. Tällöin verkkosivuston ylläpitäjä saa ilmoituksen asiasta ja voi ryhtyä välittömästi tutkimaan ongelmaa. Tilaamalla huolenpitopalvelun monitoroinnin kera voit siis olla turvallisin mielin; pidämme verkkosivusi toiminnassa.
 • Roskapostisuodatus kannattaa tilata, mikäli sivuston kautta tulee liikaa roskapostia.
 • Rikkinäisten linkkien skannaus on suositeltavaa varsinkin isoille sivustoille, joissa on paljon sivuja sekä sitä myöden myös paljon linkkejä. Skannaamme kuukausittain kaikki sivuston sisäiset ja ulkoiset linkit. Toimimattomat linkit heikentävät sivuston käyttäjäkokemusta sekä sitä kautta myös sivuston hakukoneoptimoinnin tasoa.
 • Lomakkeen testaus kerran kuukaudessa on suositeltavaa, mikäli sivuiltasi löytyy yhteydenottolomake. Lomakkeen toiminta kannattaa testata säännöllisesti, jotta lomakkeen kautta tulevat viestit eivät esimerkiksi menisi roskapostiin tai lomake ei jostain syystä toimisi lainkaan.
Tarkemmat sopimusehdot

Vasteaika: Asiakkaan tekemiin pyyntöihin pyritään vastaamaan arkisin saman työpäivän aikana klo 9-16 välillä.

Maksuehto: 14 pv netto. Kaikkiin hintoihin lisätään 24 % arvonlisäveroa, jos ei toisin ole mainittu.

Sopimuksen kesto: Vähintään 12 kuukautta ja sen jälkeen sopimus uusiutuu automaattisesti, jos sitä ei yhtä (1) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä irtisanota.

Muut tiedot: Sivujen muutokset, konsultointi ja muut työt huolenpitoasiakkaille hintaan 50 € + ALV 24 %. Annamme tarvittaessa ilmaisen hinta-arvion pyydetyistä töistä etukäteen.

Pyydä tarjous

10 + 12 =

WordPress-kotisivut ja hakukoneoptimointi aloittavalle yritykselle

WordPress-kotisivut ja hakukoneoptimointi aloittavalle yritykselle

WordPress-kotisivut ja hakukoneoptimointi aloittavalle yritykselle

Lähtötilanne

Meille tuli Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen kautta asiantuntijalähete, jossa kerrottiin heidän asiakkaansa miettivän toimivan yrityksen ostamista. Asiakkaan toiveissa oli myös kotisivut, jotka tuleva yritys tarvitsisi. Olemme digitaalinen mainostoimisto, joten lähdimme mielellämme vastaamaan tähän pyyntöön!

Olen koko yrittäjyyteni ajan konsultoinut aloittavia yrittäjiä erityisen suurella innolla, koska haluan olla mukana tukemassa muita yrittäjiä. Aivan kuten aikoinani sain paljon tukea ja apua itsekin, haluan olla apua myös jakamassa. Osittain tästä syystä mainostoimistomme slogan on “Se auttava mainostoimisto”.

Tapasin tulevan yrittäjän, Santerin, toimistollamme ja kävi ilmi, että hän oli tosiaan parin kuukauden päästä ostamassa toimivan yrityksen ostamista ja halusi jatkaa toimintaa.

Auttava mainostoimisto

Logon käyttöönotto

Melkeinpä kaikilla alan toimijoilla on timantti logossa, joten jotain muuta piti keksiä.

Asiakas toimitti oman logoehdotelman, joka oli jo valmiiksi painovalmis. Muokkasimme tiedostoista verkkoon sopivat versiot. Myöhemmin asiakas tilasi meidän kautta yritykselleen myös tarrat, joihin tuli yrityksen logo.

Logosuunnittelu Mainostoimisto Sitrusmedia Oy

Kotisivut yritykselle Jyväskylä

Verkkosivuston hintaan vaikuttavat esimerkiksi sisällön määrä, verkkosivuston ulkonäkö ja verkkosivuston toiminnot.

Tarjouksemme kotisivuista sisälsi mm. seuraavat asiat:

 • Responsiiviset WordPress-kotisivut eli kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla
 • Sisällöntuotantona meiltä tulee verkkosivujen tekstit
 • Verkkosivutila omalla domainilla, timanttiykkoset.fi

Sivuston ilme ja sisältö

Aloitimme kotisivujen suunnittelun haastattelemalla asiakasta, jotta saimme lähtötiedot eli sivukartan kotisivuille tulevista sivuista.

Jo alusta asti oli selvää, että kotisivuista tulisi mustavalkoiset ja se valinta osoittautui melkoisen onnistuneeksi. Asiakas toimitti meille kuvia projekteistaan ja Henry muokkasi kuvista mustavalkoiset.

Kotisivujen tarjoukseen kuului myös sisältötekstien tuottaminen. Kysyimme asiakkaalta perustiedot yrityksen toiminnasta sekä tarjottavista palveluista, joiden pohjalta loimme sivustolle asiakasyrityksen kohderyhmää puhuttelevaa asiatekstiä hakukoneoptimointia unohtamatta.

Verkkosivusuunnittelu Mainostoimisto Sitrusmedia Oy

Sivuston toimivuus

Sivuston toimivuutta testattiin kaikilla suosituimmilla Internet-selaimilla sekä monilla erilaisilla mobiililaitteilla. Tästä syystä meidän tekemät WordPress-verkkosivut ovatkin täysin responsiiviset eli mobiilioptimoidut.

Yhteenveto

Asiakas sai WordPress-kotisivut, jotka tulevat palvelemaan hänen tarpeitaan vuosikausia. Etenkin, koska asiakas tilasi meiltä WordPress-kotisivujen ylläpitopaketin, joka pitää sivut tietoturvallisena.

Olemme aina puhelimella tavoitettavissa ja myös sähköpostiin vastaamme lyhyellä viiveellä.

 

Asiakkaan palaute

 

“Oli jo ensimmäisestä tapaamisesta selvää että, valitsen Sitrusmedian tekemään verkkosivut yritykselle. Pitää todellakin paikkaansa, että he ovat se auttava mainostoimisto, koska sain myös paljon hyviä ajatuksia sekä ideoita ylipäätään yrittämiseen liittyen kotisivuprojektin ohessa. Kotisivut tulivat todella nopeasti ja työnjälki on ammattitaitoisen näköistä. Voin lämpimästi suositella Sitrusmediaa jos on tarvetta hyvälle ja luotettavalle mainostoimistolle!”

Santeri Penttinen, Timantti Ykköset Oy

Miten voimme auttaa sinun yritystäsi?

Kirjoita tai soita. Kuulisimme mielellämme asiasi.

Yrityksen verkkosivut ja hakukoneoptimointi -tilaisuus

Yrityksen verkkosivut ja hakukoneoptimointi -tilaisuus

Yrityksen verkkosivut ja hakukoneoptimointi -tilaisuus

Tapahtuman tiedot

Ajankohta: 19.11.2019 17:00 – 19:00
Paikka: Voimala Business Park, Sepänkatu 4, Jyväskylä
Järjestäjä: Keski-Suomen Uusyrityskeskus ja Mainostoimisto Sitrusmedia Oy
Kohderyhmä: Yrityksen perustamista suunnittelevat ja aiheesta kiinnostuneet yrittäjät.

Jos yritykselläsi ei ole kotisivuja, mieti kuinka monta potentiaalista asiakasta on voinut etsiä yrityksesi yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita ja niin edelleen niitä löytämättä. Jos potentiaalinen asiakas ei löydä edes näitä perustietoja yrityksestäsi verkosta, yritystäsi ei ole asiakkaalle olemassa ja hän vie rahansa muualle. Vai mitä itse tekisit samassa tilanteessa?

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy ja Keski-Suomen Uusyrityskeskus järjestää tilaisuuden, jossa saat vastauksen ainakin seuraaviin verkkosivuihin ja hakukoneoptimointiin liittyviin kysymyksiin:

 • Millaiset ovat hyvät verkkosivut?
 • Mitä tarkoittaa responsiiviset verkkosivut?
 • Miksi jokainen yritys tarvitsee verkkosivut?
 • Miten teet WordPress-kotisivuista turvallisemmat?
 • Mitä hakukoneoptimointi on ja miten se auttaa yritystäsi?
 • Mitä ovat sellaiset hakukoneoptimoinnin keinot, jotka jokainen yritys voi ottaa heti käyttöön?

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen edellisen viikon perjantaihin 15.11 mennessä. Joten kipinkapin ilmottautumaan tämän linkin kautta!