Messukoulutus

Messutyöskentelyn ABC-valmennuksella parempia tuloksia!

Myyntikoulutus messuille on syntynyt monen vuoden messutyön tuloksena. Selkeästi on ollut havaittavissa ettei jokainen näytteilleasettaja ota messuista kaikkea hyötyä irti mitä olisi saatavilla. Tämän vuoksi haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan enemmän tuloksia messuilta, johon yleensä panostetaan rahallisesti suuriakin summia.

Messutyöskentelyn ABC-valmennuksessa käydään läpi mm. tavoitteita ja keinoja niiden saavuttamiseen. Asennetta messutyöskentelyyn, liidien/kauppojen lukitsemista ja messujen jälkipuintia, jolla sato korjataan. Valmennus sisältää ryhmä- ja yksilötyöskentelyä, joten pelkästä luennosta ei siis ole kyse.

Kouluttaja

Messutyöskentelyn ABC-valmennuksen kouluttajana toimii Miia Vilja.

Miialla on pitkä kokemus messuista ja ständityöskentelystä. Freelencerina useita vuosia messuja tehneenä kokemusta on karttunut eri aloilta ja hyvinkin erilaisista tuotteista, mutta yhdistävä asia kaikelle on ollut messujen tulosten tuplaaminen, toisinaan jopa triplaaminen.

Myynnin valmentamisesta ja koulutuksesta Miialla on niin ikään kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta.

Nyt nämä ”messutyön salat” on kasattu Messutyöskentelyn ABC-koulutukseksi, jolla kaikki halukkaat voivat tehdä parempaa tulosta messuilla.

Lumonin markkinointikoordinaattorina toimiessaan Miia veti useita koulutuksia eri tiimeille ja sai aina hyvää palautetta sekä koulutuksista, että pirteästä työskentelystään rakennusalan messuilla.

 

Tässä pari palautetta Miian toiminnasta:

”Kiitos Myyrmäen Rakennusmessuilla työskentelystäsi osastollamme. Vertailin aiempia messuja joiden asiakasmäärä oli samankaltainen, sait buustattua meille tupla määrän kontakteja ja vertailin myös laatua oli kaikki potentiaalisia asiakkaita juuri meidän tuotteellemme. Messuilla havaitsin myös todella nopean omaksumisesi näinkin teknisen tuotteen osalta myyntipuheeseesi.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytämme ammattilaisen apua ja tulemme varmasti käyttämään myös jatkossakin.

Terveisin,
Ewarco Oy
Leo Penttilä”

”Miia Vilja on toiminut promoottorina Lumon Suomi Oy:n messuosastolla useampaan otteeseen.
 
Miian asiakaslähtöisyys messuilla työskenneltäessä on ollut todella ammattimaista. Hän on iloinen, helposti lähestyttävä persoona, jonka kanssa kaikki tulee toimeen.
 
Tärkeimpänä ominaisuutena näkisin kyvyn huomioida jokainen ihminen, joka messuosastolle tai sen läheisyyteen astuu. Tämä johtaa suureen liidien määrään, joka taas on onnistuneiden messujen perusta.
 
Voin lämpimästi suositella Miiaa kouluttamaan messuhenkilöstöä, taikka toimimaan messuilla yrityksesi eduksi.

Niko Vainio, myyntipäällikkö, Lumon Suomi Oy

Messupaketit

  • Messutyöskentelyn ABC-valmennus 4 h
  • Messutyöskentelyn ABC-valmennus 4 h + työskentely messuilla ammattilaisen kanssa 4 h
  • Messutyöskentelyn ABC-valmennus 4 h + työskentely messuilla ammattilaisen kanssa 4 h + messuosaston suunnittelu

Jotta teillekin saadaan hyvä messuosasto, joka tukee työskentelyä ja brändimielikuva vahvistuu, kannattaa suunnittelu antaa ammattilaisen käsiin. Pyydä tarjous koulutuksesta!

Messuvalmennuksen hyödyt

  • Yrityksen brändi vahvistuu positiivisella tavalla
  • Kaikki messutyöntekijät rakentavat luottamusta yritykseen ja tuotteeseen
  • Koulutuksesta on hyötyä jatkossakin, koska käymme läpi kontaktin luomista, luottamuksen rakentamista, tarvekartoitusta sekä liidin/kaupan lukitsemista
  • Uusasiakashankinta vahvistuu
  • Lisää liidejä = enemmän kauppaa

Myyntivalmennus

Valmennus on räätälöitävissä myös ständityöskentelyyn, koska messut ja ständit eivät kovinkaan paljon poikkea toisistaan. Jokainen yritys ja tuote on erilainen, joten myyntivalmennus räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin olet askeleen pidemmällä kuin muut!

Pyydä tarjous