Rauhallista Joulua ja hyvää uutta vuotta 2022

Joulutervehdys

Vuosi 2021 lähestyy loppuaan ja on aika kiittää kaikkia heitä, jotka ovat olleet Sitrumedian asiakkaana tai yhteistyökumppanina. Vaikka toimintaympäristö on ollut edelleen haastava tietyillä aloilla, asiakkaamme ovat pääosin pärjänneet hyvin.

”Etäily on luonut osaltaan kenties uuden normaalin palveluiden ja hyödykkeiden digitaaliseen myyntiin”

Noin kirjoitimme vuosi sitten ja voimme toistaa tuon lauseen tänäänkin. Vähintäänkin lahjakortit on monella yrityksellä tarjottavana digitaalisesti. Lahjakorttimyynti voi olla yritykselle pelastus selvitä hiljaisen ajan yli, kun oma toiminta on rajoittunutta tai pandemian hidastama. Ja näin jouluna lahjakortit ovat löytäneet tiensä myös allekirjoittaneiden pukin konttiin.

Mainostoimisto Sitrusmedialla tulee vuoden lopussa täyteen toinen kokonainen toimintavuosi ja olemme myyneet projekteja ja palveluita vuotta 2020 enemmän. Erittäin iloisia olemme asiakkaista, jotka tulevat yrityskentän ulkopuolelta ja pääsimme mukaan yliopistomaailmaan. Tieteellisten tutkimusten hankkeiden verkkosivutoteutukset olivat meille yksi vuoden huippuhetkistä.

Hiljennymme joulun viettoon 23.12. klo 16, mutta olemme tavoitettavissa vuoden viimeisellä viikolla normaalisti. Näillä sanoin toivotamme oikein rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle lukija.

Miikka ja Henry

Jouluna 2021 tuemme Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Osallistu sinäkin.