KOTISIVUT YHDISTYKSELLE

Helpota yhdistyksenne tiedottamista ja jäsenhankintaa uusilla kotisivuilla!

WORDPRESS-KOTISIVUT YHDISTYKSELLE

Onko tullut aika päivittää yhdistyksenne kotisivut? Vai eikö yhdistyksellänne ole vielä kotisivuja?

Oli kumpi tahansa, niin meiltä löytyy apu! Olemmehan Se auttava mainostoimisto.

Lue, mitä meistä sanotaan:

”Sitrusmedia erottautui jo kilpailutusvaiheessa laadukkaimmailla tarjouksellaan. Koko nettisivujen uudistamisprojektin ajan yhteistyö sujui joustavasti ja nopeasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sitrusmedia kuunteli toiveitamme, mutta osasi myös ehdottaa toisenlaisia ratkaisuja, mikäli näkivät ne paremmiksi. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuus on saanut käyttäjiltä kiitosta, ja HBV on sivuihin erittäin tyytyväinen.”

Hietsu Beach Volley ry

WORDPRESS-KOTISIVUT YHDISTYKSELLE

Haluatteko ammattimaiset kotisivut yhdistyksellenne?

Kotisivuprojekti alkaa yhteydenotosta, jonka jälkeen sovimme aloituspalaverin, jossa kyselemme yhdistyksenne toiveista uusien kotisivujen suhteen. Toki voimme tarvittavat asiat käydä läpi jo ensimmäisen puhelun aikana.

Aloituspalaverin jälkeen alamme suunnitella uusia kotisivujanne. Jos yhdistyksellänne on jo olemassa kotisivut, suunnittelemme uudet kotisivunne testipalvelimellemme, jotta nykyiset kotisivut pysyvät toiminnassa koko projektin ajan.

Suunnittelun jälkeen saatte nähtäväksi mallisivun, josta pyydämme teiltä palautetta. Kun olette tyytyväisiä mallisivun ulkoasuun, luomme kaikki muutkin tarvittavat pää- ja alasivut kotisivujanne varten.

Siirrämme uudet kotisivut nykyisten sivujenne tilalle sen jälkeen, kun kotisivut ovat valmiit ja olette ne tarkistaneet. Mikäli teillä ei ole kotisivuja entuudestaan, julkistamme uudet sivut niiden valmistuttua sen jälkeen, kun olette ne hyväksyneet.

Yritämme välttää kaikkea teknistä jargonia, joten meihin voit ottaa helposti yhteyttä asiassa kuin asiassa!

Referenssit

Tässä muutamat nettisivut yhdistykselle, jotka olemme toteuttaneet. Referenssit-sivulta löydät lisää toteuttamiamme sivustoja.

HBV WordPress-kotisivut referenssi
HBV

Hietsu Beach Volley ry

Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi
Kivikerho

Tampereen Kivikerho ry

JSNS WordPress-kotisivut referenssi
Nuorisoseura

Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.