WordPress nopeusoptimointi

Nopeammat verkkosivut ovat yhtä kuin enemmän myyntiä.

Meiltä voi tilata WordPress-kotisivujen tai WooCommerce-verkkokauppojen nopeusoptimointia. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme verkkosivuista mahdollisimman nopeasti latautuvat. Meiltä on saatavilla nopeusoptimointi kuukausimaksullisena palveluna, jossa pidämme jatkuvasti huolta sivuston nopeudesta.

WordPress logo
WooCommerce logo

Jatkuva nopeusoptimointi

Palvelu sisältää esimerkiksi JS-, CSS- ja HTML-tiedostojen minimoinnin, markkinoiden tehokkaimman välimuistituksen, kuvien optimoinnin ja verkkovierailijan internet-selaimen niitä tukiessa myös WebP-kuvat. Sen lisäksi palvelu sisältää CDN-palvelun, jonka ansiosta sivut latautuvat nopeasti mistä päin maailmaa tahansa.

WordPressin nopeusoptimoinnin jatkuvan palvelun hinnoittelu:

  • Maksimissaan 50 000 sivulatausta, hinta 25 € + ALV 24 % kuukaudessa
  • Maksimissaan 100 000 sivulatausta, hinta 39 € + ALV 24 % kuukaudessa
  • Maksimissaan 200 000 sivulatausta, hinta 55 € + ALV 24 % kuukaudessa

Jos haluat tilata WordPress-verkkosivuston nopeuttamisen kertaluontoisena projektina tai sivustollasi on yli 200 000 kuukausittaista sivulatausta, pyydä tarjous!

Sivulatausten määrät näkyvät esimerkiksi Google Analyticsistä. UA-versiossa sivulatausten määrä löytyy Yleisö –> Yleiskatsaus –> Sivun katselut -kohdasta. GA4-versiossa sama tieto löytyy Raportit –> Aktivointi –> Yleiskatsaus –> Tapahtumien määrä -kohdasta tarkistamalla page_view tapahtuman lukumäärän.

Asiakkaan palaute

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Sain nopeaa ja asiantuntevaa apua verkkosivujen ja -kaupan haasteisiin. Myös sivuston nopeus saatiin huippulukemiin. Kommunikointi oli sujuvaa ja kaikkiin kysymyksiini vastattiin nopeasti. Iso kiitos avusta!”
Riikka Hakkarainen
puoliksitehty.fi