Referenssit

Meiltä voit tilata esimerkiksi kotisivut, verkkokaupan, markkinoinnin, graafisen suunnittelun sekä sisällöntuotannon palvelut kaikki saman katon alta.

Sitrusmedia REFERENSSIT

Olemme toteuttaneet yli 300 verkkosivuprojektia Sitrusmedian sekä aputoiminimiemme kautta. Teemme myös paljon graafista suunnittelua sivuprojektien yhteydessä, esimerkiksi logoja. Tältä sivulta löydät muutamia tekemiämme kotisivuja, verkkokauppoja ja logoja. Lisäksi löydät sivulta myös asiakaspalautteita.

Tästä voit klikata suoraan haluamaasi osioon:

Kotisivut

Verkkokaupat

Graafinen suunnittelu

Meistä sanottua

Kotisivut

SILE-hanke on Helsingin, Turun ja Lapin yliopiston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Frisky Anjoy Oy:n yhteinen hanke, jossa työskentelee joukko yhteiskuntatieteilijöitä (sosiologia, sosiaalipolitiikka, politiikan tutkimus), oikeustieteilijöitä (oikeussosiologia, julkisoikeus) ja eläinten hyvinvointitutkijoita.

HIUS on helposti lähestyttävä hius- ja kauneuspalveluja tarjoava liike, jossa jokainen asiakkaamme saa laadukasta ja yksilöllistä palvelua. HIUS toimipisteitä on tällä hetkellä kahdeksan.

Asiakastyö: Päijänne Rakennus verkkosivut

Päijänne Rakennus Oy on rakennusliike Keski-Suomesta, joka haluaa olla halutuin asuinrakentaja omassa toimintaympäristössään.

Kivijalka Butchery edistää modernin lihanleikkuun kulttuuria ja tietoisuutta Suomessa.

Huju Remontit on luotettava ja läpinäkyvä rakennusalan remonttifirma, joka tekee hommat kerralla kuntoon.

Elele tarjoaa työkaluja kehon ja mielen rentouteen, vireyteen, elämänmuutoksiin ja henkiseen hyvinvointiin.

Hyvinvointikeskus Viitakoti on senioreiden kohtaamis- ja asuinpaikka Jyväskylässä.

Time Hostel & Apartments Finland Oy tarjoaa kalustettujen asuntojen ja huoneiden sekä hostellimajoituksen vaihtoehtoja Jyväskylässä ja yhteistyökumppaneiden kautta valtakunnan ympäri.

DataLit-hanke on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen hanke, jonka tarkoituksena on kehittää ymmärrettäviä ja luotettavia käytäntöjä ja työkaluja hyödyntää suomalaista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointidataa sekä edistää datalukutaitoa.

KotoLKV referenssikuva

Niinan KOTO Oy on kuopiolainen kiinteistönvälitysyritys, joka on perustunut aidosta välittämisestä kotien ja uusien alkujen ympärille.

Timantti Ykköset Oy referenssi

Timantti Ykköset Oy tarjoaa laadukasta timanttisahaus- ja porauspalvelua ja palvelee asiakkaitaan pääosin Keski-Suomen alueella.

co2metsä referenssikuva

co2metsä.com on Vaihtolavacom Oy:lle toteuttamamme laskeutumissivusto hiilijalanjäljen kompensoinnista ja sähköisen raportoinnin järjestelmästä.

Jyväskylän Suvanto ry:n kohderyhmänä ovat päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, sekä henkilöt, jotka ovat vaarassa pudota julkisten palveluiden ulkopuolelle.

HBV WordPress-kotisivut referenssi

HBV eli Hietsu Beach Volley ry on Suomen suurin biitsiseura. Vuonna 1995 perustetulla seuralla on yli 700 aktiivista jäsentä.

Femenina referenssi

Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femeninan palveluita ovat pienryhmäliikunta, äitiysfysioterapia ja naisten personal training -valmennus.

Monexmedia Oy julkaisee Palokka-lehteä, Säykki-lehteä ja Vaajakosken aluelehteä Wessmannia.

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Hakamaa on aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja.

Keskustelukumppani WordPress-kotisivut

Keskustelukumppani on Jyväskylässä toimiva työnohjaus- ja coachingpalvelu. Palvelua on saatavilla etänä ja paikan päällä.

Palama referenssikuva

Palama Oy haluaa olla toteuttamassa mahdollisimman monta varainhankinnan menestystarinaa Suomeen seura- ja koulumaailmassa.

Reserved Gym WordPress-kotisivut

GYM08 on Jyväskylän keskustassa sijaitseva kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset puitteet kuntosaliharjoitteluun lähtötasosta riippumatta.

JSNS WordPress-kotisivut referenssi

Jyväskylän seudun Nuorisoseurassa on kaiken ikäisiä harrastajia ja toimijoita.

Estilo referenssi

Hiushuone Estilo on Parturi-kampaamo Jyväskylästä, josta saat arvoistasi palvelua ja laatua.

Your Local Host tarjoaa sparrausta, palvelumuotoilua ja suunnittelua matkailualan yrityksille.

Sydäntunne WordPress-kotisivut

Sydäntunne tarjoaa hyvinvointiin liittyviä hoitoja Tuusulasta käsin.

Henna Mantere WordPress -sivut

Henna Matere on lapualainen tekstiilitaiteilija, joka järjestää myös työpajoja.

FeelCo Oy on luotettava täyden palvelun Keski-Suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja kustannustehokkaita PVC-halleja.

Hotelli Jämsä on persoonallinen itsepalveluhotelli, joka tarjoaa edullista ja helppoa majoitusta.

Työnohjaus Tiina Kiiski tarjoaa palveluita työnohjaukseen, työyhteisösovitteluun ja koulutukseen.

Miia K-H Design tarjoaa vaatteiden suunnittelu- ja ompelupalveluita sekä pukeutumisen neuvontapalveluita arkeen ja juhlaan.

Kokkomäen tallilla järjestetään ratsastusvaelluksia suomenhevosilla, ravivalmennusta, hevoskasvatusta, erilaisia leirejä ja majoitustoimintaa.

Kontio & Parmas -huumorisarjasta tuttu kahvila Mokka-Pirtti avasi ovensa yleisölle kesäkuun 2021 alussa.

Apilakosken tila referenssikuva

Apilakosken tila on matkailu- ja lammastila Jämsän Kuorevedellä perinnemiljöössä, jossa luonto, ihmiset sekä maatilan eläimet kohtaavat.

RTH-Kaiverrus Oy on toteuttanut merkintätuotteita vuodesta 1987 Uudellamaalla Järvenpäässä. Kilvet, tarrat, opasteet ja suurkuvatulosteet.

Wiilinki Oy tarjoaa asiantuntevaa työnohjausta. Eeva-Monica Isoluomalla on yli 20 vuoden työkokemus varhaiskasvatuksessa niin ryhmätyöstä kuin esimiestyöstä, sekä hanketyöstä hankepäällikön roolissa.

Luksanniemen tila sijaisee Karstulan kunnan Pääjärven kylässä. Tilan päätuotantosuunta on välitysvasikoihin perustuva naudanlihantuotanto.

Kirmasu referenssikuva

Kirmasu.com -palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Hän tekee korjaus- ja muokkausompelua, sekä muut ompelutyöt. 

Finnilä Interior sisustaa ja suunnittelee asukkaidensa näköisiä, kaikenkokoisia koteja ja tiloja.

Verkkokaupat

Nolla x Nolla tuo esiin rohkeita ja uusia nousevia brändejä.
Yhteistä näille brändeille on halu tehdä jotain toisin ja olla rohkeasti tekojen kautta muuttamassa maailmaa.

Nettitarra on verkkokauppa juuri sinulle, joka tarvitset erilaisia tarratuotteita ja tulosteita.

Solarshop Bergman Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka päätoimialaa ovat aurinkoenergialaitteet, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilma-ilmalämpöpumput ja niiden asennukset sekä huollot.

Optikon Oma on laadukas Suomessa suunniteltu ja valmistettu puhdistusaine.

Melli EcoDesign on vastuullinen lasten- ja naistenvaatemerkki, joka panostaa vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteet suunnitellaan ja ommellaan suomessa pääosin kotimaisia materiaaleja käyttäen.

Luonnon Aarreaitasta löydät suomalaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä vastustuskykyä lisääviä tuotteita.

Kotimansikka.fi verkkokauppa

Kotimansikka.fi on verkkokauppa, josta voit tilata kotimaista mansikkaa suoraan kotiosoitteeseesi Jyväskylän alueella.

Hilla Clothing on syntynyt vastaamaan kotimaisten, Suomessa valmistettujen, vauvojen- ja lastenvaatteiden kysyntään.

Design Spotin sivusto on uudenlainen kauppapaikka laadukkaille tuotteille ja taide-esineille sekä inspiraation lähde ihmisille, jotka arvostavat estetiikka ja hyvää muotoilua.

Uniikit.com verkkokaupasta löydät vaatetuskankaita niin arkeen kuin juhlaan. Laaja valikoima ompelutarvikkeita sekä yksilöllisiä ompelumerkkejä kruunaamaan käsityösi!

Fatboy referenssi

Ravintola Fatboy on Jyväskylän Seppälässä toimiva ravintola, josta saat pizzat, kebabit, pihvit ja burgerit lounasbuffetia unohtamatta!

GRAAFINEN SUUNNITTELU / LOGOT

Tässä muutamia toteuttamiamme logoja. Voit lukea lisää logosuunnittelusta täältä.

MEISTÄ SANOTTUA:

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy kokemuksia

Markkinointiyhteistyö on toiminut erittäin hyvin Sitrusmedian kanssa. Ennen verkkosivuston uusimista tehtiin kattava markkinointisuunnitelma, miten ja mistä uusia asiakkaita saadaan lisää. Verkkosivujen uusimisen jälkeen jatkettiin materiaalin tuottamista, jotta toimintamme huomioarvo kasvaa ja luotettavuus paranee entisestään. Tasaisin väliajoin käymme läpi, miten meillä on mennyt. Vuoden 2022 osalta olemme reippaassa kasvussa edellisvuoteen verrattuna. Liikevaihto ylitti jo elokuussa edellisvuoden liikevaihdon. Suurin yksittäinen tekijä on verkkosivujen toimivuus ja näkyvyys. Asiakkaamme ovat sanoneet, että verkkosivut vakuuttivat tilaamaan remontin meiltä. Voin täysin suositella Sitrusmediaa markkinointikumppaniksi.

Petteri Hujanen, Remontti Hujanen Oy

”Sitrusmedia erottautui jo kilpailutusvaiheessa laadukkaimmailla tarjouksellaan. Koko nettisivujen uudistamisprojektin ajan yhteistyö sujui joustavasti ja nopeasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sitrusmedia kuunteli toiveitamme, mutta osasi myös ehdottaa toisenlaisia ratkaisuja, mikäli näkivät ne paremmiksi. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuus on saanut käyttäjiltä kiitosta, ja HBV on sivuihin erittäin tyytyväinen.”

Hietsu Beach Volley ry

”Tilasin Mainostoimisto Sitrusmedialta verkkosivujen uusimisen ja verkkokaupan integroinnin. Uudet nettisivut näyttäs toimivan hienosti! Meillä on tullut ainakin 50% nousu varauksiin omien sivujen kautta ja se on hyvä, niin ei tartte maksaa provikoita bookingille. Suosittelen lämpimästi Sitrusmediaa, kun haluatte saada laadukkaan sivuston ja lisää myyntiä!”

Margo Saxberg, Time Hostel & Apartments Finland Oy

”Mainostoimisto Sitrusmedia on alkavan yrittäjän hyvä ystävä ja yhteistyökumppani.

Olemme saaneet Sitrusmediasta ainoastaan hyvää palautetta asiakkailtamme, koska te reagoitte yhteydenottoihin nopeasti ja autatte myös pyyteettömästi paljon, esimerkiksi blogien ja neuvomisen muodossa. Keski-Suomen Uusyrityskeskus kiittää Sitrusmediaa toimivasta yhteistyöstä ja hyvästä palvelusta!”

Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry

“Oli jo ensimmäisestä tapaamisesta selvää että, valitsen Sitrusmedian tekemään verkkosivut yritykselle. Pitää todellakin paikkaansa, että he ovat se auttava mainostoimisto, koska sain myös paljon hyviä ajatuksia sekä ideoita ylipäätään yrittämiseen liittyen kotisivuprojektin ohessa. Kotisivut tulivat todella nopeasti ja työnjälki on ammattitaitoisen näköistä. Voin lämpimästi suositella Sitrusmediaa jos on tarvetta hyvälle ja luotettavalle mainostoimistolle!”

Santeri Penttinen, Timantti Ykköset Oy

”Syy miksi valitsin useiden tarjouspyyntöjen perusteella Sitrusmedian, oli se luottamus mikä syntyi heti ensimmäisen puhelun aikana. Aito kiinnostus siitä, miten lähdetään juuri MINUN yritykseni imagoa ja tunnelmaa tuomaan esiin nettisivujen kautta. Sain matkan varrella myös kullan arvoisia vinkkejä aloittavalle yrittäjälle!”

Jenni Häkkä, Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femenina

”Sitrusmedian Henry Moilanen toteutti sivustoni muokkaamisen asiantuntevasti ja todella ketterästi. Pysyimme hienosti aikataulussa ja Henryn ammattitaidon ansiosta sivustostani tuli juuri sellainen kuin haaveilin ja on jo kerännyt paljon positiivista palautetta selkeydestään ja teknisiltä toiminnoiltaan. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Sitrusmedian ja Henryn kanssa.”

Noora Kokko, Your Local Host

”Kaikki sujui todella hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa, uudet sivut valmistuivat sovitussa aikataulussa ja muutostoiveet toteutettiin nopeasti.”

Katja Raudasoja, OmaYkkönen Oy

”Tuhannesti kiitoksia loistavasta kädenjäljestä ja siitä, miten nappasitte puhelimitse kiinni siitä, mitä halusin sivuistani. Ei teitä suotta suositeltu! Kiitos!”

Kirsi-Marja Suomalainen, Kirmasu.com

”Valikoin Sitrusmedian lukuisten toimijoiden väliltä selkeän hinnoittelumallin ja hyvien referenssien vuoksi. Asiat etenivät alusta lähtien todella rivakasti Sitrusmediassa. Sain nopealla aikataululla ehdotelmia nähtäville ja korjausten jälkeen logo sekä sivut valmistuivatkin toiveideni mukaisesti ja hyvin sujuvasti. Suosittelen!”

Niina Eskelinen, Niinan KOTO Oy

”Tarvitsimme Tampereen Kivikerholle uudet kotisivut, koska vanhat sivut olivat tulleet tiensä päähän. Uusien sivujen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi valikoitui Mainostoimisto Sitrusmedia, koska vakuutuimme heidän ammattitaidostaan. Heiltä saamamme tarjous oli jo meille maallikoille pieni tietopaketti siitä, mistä kaikesta kotisivujen tekemisessä on kysymys, ja mitä tarkoittaa esimerkiksi hakukoneoptimointi tai responsiivisuus. Yhteistyö Sitrusmedian kanssa sujui hyvin. Uudet kotisivumme ovat saaneet runsaasti kehuja heti julkaisupäivästään lähtien. Se, että sivut toimivat erinomaisesti myös puhelimella selatessa, on tärkeää ja sitä on paljon kiitelty.”

Tampereen Kivikerho ry

”Otin yhteyttä muutamaan nettisivujen tarjoajaan, joista päätin valita Sitrusmedian tekemään kotisivut salilleni. Minulle oli tärkeää saada sivut auki mahdollisimman nopeasti, ja Sitrusmedialla oli nopein palvelu. Keskustelimme Miikan kanssa hieman sivujen yleisilmeestä sekä värimaailmasta, ja nopeasti olimmekin jo samalla sivulla asian suhteen. Sivuista tuli todella hyvät ja modernin näköiset sekä käyttäjäystävälliset, ja ennen kaikkea sovitussa aikataulussa. Sain myös todella kattavat ohjeet sivujen ylläpitoon ja muokkaamiseen joista oli itselleni suuri apu. Sain myös sähköpostitse vastauksia todella nopeasti kysymyksiini. Minulle jäi todella hyvä ja ammattimainen kuva Sitrusmediasta, ja olenkin suositellut Sitrusmediaa kahdelle tuttavalleni jotka ovat nettisivuja vailla.”

Atte Kukkonen, Gym08.fi

”Mainostoimisto Sitrusmedia on osaava ja auttava mainostoimisto, josta on vain hyvää sanottavaa. Kaikki sujui erinomaisesti suunnittelusta toteutukseen. Mikäli minulle tuli jotain kysyttävää projektin varrella, he vastasivat nopeasti puheluihin ja viesteihin. Yhteistyö heidän kanssaan oli mieluista ja mukavaa. Verkkokauppani on saanut heti paljon kehuja mm. siitä, kuinka hienot ja ammattimaisen näköiset sivut ovat. Tuntui, että Miikka luki ajatuksiani jo ennen kuin ehdin sanoa niitä ääneen. Suosittelen Mainostoimisto Sitrusmediaa muillekin.”

Teija Saastamoinen, Ruokosuon Torppa

”Yhteistyö oli Sitrusmedian kanssa heti alusta alkaen todella joustavaa ja mutkatonta. Miikka ja Henry saivat heti kiinni toiveistamme ja ajatuksistamme ja vastasivat ystävällisesti meidän loputtomiin, vaikeisiin kysymyksiimme. Heiltä sai apua aina nopeasti ja asiantuntevasti ja kaikki muutokset toteutettiin aikataulussa. Sitrusmedian pojat herättivat luottamusta jo heti ensi kontaktilla ja lopputulokseen ei voi olla kuin huipputyytyväinen.”

Erja Blomberg, Vaajakosken Suvanto ry

”Julisteet ja Flyerit ovat tosi hyvän näköisiä ja raikkaita, Rollup on selkeä ja hieno. Kyllä näiden kanssa esittelyihin kelpaa mennä! Luulen, että julisteita ja Flyereita joudutaan painamaan lisää piakkoin.”

Tiina Paavola, Osuuskunta Verso

LUE LISÄÄ ARVOSTELUJA GOOGLESTA:

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.