fbpx

Referenssit

Meiltä voit tilata kotisivut, verkkokaupan, markkinoinnin, graafisen suunnittelun sekä sisällöntuotannon palvelut kaikki saman katon alta.

Referenssit

Olemme toteuttaneet yli 300 verkkosivuprojektia Sitrusmedian sekä aputoiminimiemme kautta. Tältä sivulta löydät niistä muutamia.

Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femeninan palveluita ovat pienryhmäliikunta, äitiysfysioterapia ja naisten personal training -valmennus.
Niinan KOTO Oy on kuopiolainen kiinteistönvälitysyritys, joka on perustunut aidosta välittämisestä kotien ja uusien alkujen ympärille.
Timantti Ykköset Oy:n palveluihin kuuluu laadukasta timanttisahaus- ja porauspalvelua sekä myös erilaisia purkutöitä, kuten esimerkiksi metalli- ja kylpyhuonepurkuja. 

HBV eli Hietsu Beach Volley ry on Suomen suurin biitsiseura. Vuonna 1995 perustetulla seuralla on yli 700 aktiivista jäsentä.

Huonekalutehdas Seppänen Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja parhaista raaka-aineista Petäjävedellä. Kalusteet valmistuvat käsityönä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hiushuone Estilo on Parturi-kampaamo Jyväskylästä, josta saat arvoistasi palvelua ja laatua.

Ravintola Fatboy on Jyväskylän Seppälässä toimiva ravintola, josta saat pizzat, kebabit, pihvit ja burgerit lounasbuffetia unohtamatta!

Kauppapuutarha Honkanen Oy tuottaa Keski-Suomen laajimman määrän ja valikoiman kesäkukkia yli 50 vuoden kokemuksella!

Ompelimo villi Vanamon yrittäjällä on intohimoa lastenvaatteiden ompeluun.
Hyvinvoinnin Hetki on vyöhyketerapiaa tarjoava yritys Jyväskylästä.

Meistä sanottua:

”Sitrusmedia erottautui jo kilpailutusvaiheessa laadukkaimmailla tarjouksellaan. Koko nettisivujen uudistamisprojektin ajan yhteistyö sujui joustavasti ja nopeasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sitrusmedia kuunteli toiveitamme, mutta osasi myös ehdottaa toisenlaisia ratkaisuja, mikäli näkivät ne paremmiksi. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuus on saanut käyttäjiltä kiitosta, ja HBV on sivuihin erittäin tyytyväinen.”

Hietsu Beach Volley ry

”Syy miksi valitsin useiden tarjouspyyntöjen perusteella Sitrusmedian, oli se luottamus mikä syntyi heti ensimmäisen puhelun aikana. Aito kiinnostus siitä, miten lähdetään juuri MINUN yritykseni imagoa ja tunnelmaa tuomaan esiin nettisivujen kautta. Sain matkan varrella myös kullan arvoisia vinkkejä aloittavalle yrittäjälle!”

Jenni Häkkä, Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femenina

"Valikoin Sitrusmedian lukuisten toimijoiden väliltä selkeän hinnoittelumallin ja hyvien referenssien vuoksi. Asiat etenivät alusta lähtien todella rivakasti Sitrusmediassa. Sain nopealla aikataululla ehdotelmia nähtäville ja korjausten jälkeen logo sekä sivut valmistuivatkin toiveideni mukaisesti ja hyvin sujuvasti. Suosittelen!"

Niina Eskelinen, Niinan KOTO Oy

“Oli jo ensimmäisestä tapaamisesta selvää että, valitsen Sitrusmedian tekemään verkkosivut yritykselle. Pitää todellakin paikkaansa, että he ovat se auttava mainostoimisto, koska sain myös paljon hyviä ajatuksia sekä ideoita ylipäätään yrittämiseen liittyen kotisivuprojektin ohessa. Kotisivut tulivat todella nopeasti ja työnjälki on ammattitaitoisen näköistä. Voin lämpimästi suositella Sitrusmediaa jos on tarvetta hyvälle ja luotettavalle mainostoimistolle!”

Santeri Penttinen, Timantti Ykköset Oy

Ota yhteyttä

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.
Pyydä tarjous

© Mainostoimisto Sitrusmedia Oy - Y-tunnus 3009059-6