fbpx

Referenssit

Meiltä voit tilata kotisivut, verkkokaupan, markkinoinnin, graafisen suunnittelun sekä sisällöntuotannon palvelut kaikki saman katon alta.

Referenssit

Olemme toteuttaneet yli 300 verkkosivuprojektia Sitrusmedian sekä aputoiminimiemme kautta. Tältä sivulta löydät niistä muutamia.

SILE-hanke on Helsingin, Turun ja Lapin yliopiston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Frisky Anjoy Oy:n yhteinen hanke, jossa työskentelee joukko yhteiskuntatieteilijöitä (sosiologia, sosiaalipolitiikka, politiikan tutkimus), oikeustieteilijöitä (oikeussosiologia, julkisoikeus) ja eläinten hyvinvointitutkijoita.

HIUS on helposti lähestyttävä hius- ja kauneuspalveluja tarjoava liike, jossa jokainen asiakkaamme saa laadukasta ja yksilöllistä palvelua.

HIUS toimipisteitä on tällä hetkellä kahdeksan.

Optikon Oma on laadukas Suomessa suunniteltu ja valmistettu puhdistusaine.

Kivijalka Butchery edistää modernin lihanleikkuun kulttuuria ja tietoisuutta Suomessa.

HBV eli Hietsu Beach Volley ry on Suomen suurin biitsiseura. Vuonna 1995 perustetulla seuralla on yli 700 aktiivista jäsentä.

Niinan KOTO Oy on kuopiolainen kiinteistönvälitysyritys, joka on perustunut aidosta välittämisestä kotien ja uusien alkujen ympärille.

Timantti Ykköset Oy tarjoaa laadukasta timanttisahaus- ja porauspalvelua ja palvelee asiakkaitaan pääosin Keski-Suomen alueella.

Solarshop Bergman Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka päätoimialaa ovat aurinkoenergialaitteet, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilma-ilmalämpöpumput ja niiden asennukset sekä huollot.

co2metsä.com on Vaihtolavacom Oy:lle toteuttamamme laskeutumissivusto hiilijalanjäljen kompensoinnista ja sähköisen raportoinnin järjestelmästä.

Vaihtolavacom Oy on ympäristö-, vaihtolava- ja kuljetuspalveluihin keskittynyt yritys.
(Huom! Tätä verkkosivustoa emme ole rakentaneet, vaan tehneet pelkästään hakukoneoptimoinnin.)

DataLit-hanke on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen hanke, jonka tarkoituksena on kehittää ymmärrettäviä ja luotettavia käytäntöjä ja työkaluja hyödyntää suomalaista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointidataa sekä edistää datalukutaitoa.

Time Hostel & Apartments Finland Oy tarjoaa kalustettujen asuntojen ja huoneiden sekä hostellimajoituksen vaihtoehtoja Jyväskylässä ja yhteistyökumppaneiden kautta valtakunnan ympäri.

Nettitarra on verkkokauppa juuri sinulle, joka tarvitset erilaisia tarratuotteita ja tulosteita.

Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femeninan palveluita ovat pienryhmäliikunta, äitiysfysioterapia ja naisten personal training -valmennus.

Melli EcoDesign on vastuullinen lasten- ja naistenvaatemerkki, joka panostaa vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteet suunnitellaan ja ommellaan suomessa pääosin kotimaisia materiaaleja käyttäen.

Design Spotin sivusto on uudenlainen kauppapaikka laadukkaille tuotteille ja taide-esineille sekä inspiraation lähde ihmisille, jotka arvostavat estetiikka ja hyvää muotoilua.

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Hakamaa on aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja.

GYM08 on Jyväskylän keskustassa sijaitseva kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset puitteet kuntosaliharjoitteluun lähtötasosta riippumatta.

Kirmasu.com -palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Hän tekee korjaus- ja muokkausompelua, sekä muut ompelutyöt. 

JSNS WordPress-kotisivut referenssi

Jyväskylän seudun Nuorisoseurassa on kaiken ikäisiä harrastajia ja toimijoita.

Luovan elämän opisto verkkokauppa tarjoaa verkkovalmennuksia ja -kursseja.

Your Local Host tarjoaa palvelumuotoilua, sparrausta ja suunnittelua matkailualan yrityksille.

Huonekalutehdas Seppänen Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja parhaista raaka-aineista Petäjävedellä. Kalusteet valmistuvat käsityönä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hiushuone Estilo on Parturi-kampaamo Jyväskylästä, josta saat arvoistasi palvelua ja laatua.

Palama Oy haluaa olla toteuttamassa mahdollisimman monta varainhankinnan menestystarinaa Suomeen seura- ja koulumaailmassa.

DuuniLuotsi on jyväskyläläisen Teea Laukkarisen yritys, toimialanaan työnohjaus ja valmennus eli coaching.

Ravintola Fatboy on Jyväskylän Seppälässä toimiva ravintola, josta saat pizzat, kebabit, pihvit ja burgerit lounasbuffetia unohtamatta!

Kauppapuutarha Honkanen Oy tuottaa Keski-Suomen laajimman määrän ja valikoiman kesäkukkia yli 50 vuoden kokemuksella!

Maries tarjoaa palveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Keski-Suomessa, Saarijärvellä.

Hyvinvoinnin Hetki on vyöhyketerapiaa tarjoava yritys Jyväskylästä.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi
Tampereen Kivikerho ry:n toiminta koostuu esimerkiksi kivi-illoista ja yhteisistä retkistä.
Kartano Kultaranta sijaitsee Saarijärvellä kivikautisen asutuksen jalansijoilla.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Cornier Oy on kotimainen yritys, joka myy paljon kotimaisia sukkia säilyttääksemme suomalaista teollisuutta.

Työnohjaus Tiina Kiiski tarjoaa palveluita työnohjaukseen, työyhteisösovitteluun ja koulutukseen.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Miia K-H Design tarjoaa vaatteiden suunnittelu- ja ompelupalveluita sekä pukeutumisneuvontapalveluita arkeen ja juhlaan.

Kokkomäen tallilla järjestetään ratsastusvaelluksia suomenhevosilla, ravivalmennusta, hevoskasvatusta, erilaisia leirejä ja majoitustoimintaa.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Sarahovi tarjoaa tehostettua palveluasumista, jonka tavoitteena on asukkaan omatoimisuuden ja toimintakyvyn ylläpitäminen kodinomaisessa yhteisössä.

Kontio & Parmas -huumorisarjasta tuttu kahvila Mokka-Pirtti avasi ovensa yleisölle kesäkuun 2021 alussa.

Meistä sanottua:

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy kokemuksia

”Sitrusmedia erottautui jo kilpailutusvaiheessa laadukkaimmailla tarjouksellaan. Koko nettisivujen uudistamisprojektin ajan yhteistyö sujui joustavasti ja nopeasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sitrusmedia kuunteli toiveitamme, mutta osasi myös ehdottaa toisenlaisia ratkaisuja, mikäli näkivät ne paremmiksi. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuus on saanut käyttäjiltä kiitosta, ja HBV on sivuihin erittäin tyytyväinen.”

Hietsu Beach Volley ry

”Tilasin Mainostoimisto Sitrusmedialta verkkosivujen uusimisen ja verkkokaupan integroinnin. Uudet nettisivut näyttäs toimivan hienosti! Meillä on tullut ainakin 50% nousu varauksiin omien sivujen kautta ja se on hyvä, niin ei tartte maksaa provikoita bookingille. Suosittelen lämpimästi Sitrusmediaa, kun haluatte saada laadukkaan sivuston ja lisää myyntiä!”

Margo Saxberg, Time Hostel & Apartments Finland Oy

”Mainostoimisto Sitrusmedia on alkavan yrittäjän hyvä ystävä ja yhteistyökumppani.

Olemme saaneet Sitrusmediasta ainoastaan hyvää palautetta asiakkailtamme, koska te reagoitte yhteydenottoihin nopeasti ja autatte myös pyyteettömästi paljon, esimerkiksi blogien ja neuvomisen muodossa. Keski-Suomen Uusyrityskeskus kiittää Sitrusmediaa toimivasta yhteistyöstä ja hyvästä palvelusta!”

Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry

“Oli jo ensimmäisestä tapaamisesta selvää että, valitsen Sitrusmedian tekemään verkkosivut yritykselle. Pitää todellakin paikkaansa, että he ovat se auttava mainostoimisto, koska sain myös paljon hyviä ajatuksia sekä ideoita ylipäätään yrittämiseen liittyen kotisivuprojektin ohessa. Kotisivut tulivat todella nopeasti ja työnjälki on ammattitaitoisen näköistä. Voin lämpimästi suositella Sitrusmediaa jos on tarvetta hyvälle ja luotettavalle mainostoimistolle!”

Santeri Penttinen, Timantti Ykköset Oy

”Syy miksi valitsin useiden tarjouspyyntöjen perusteella Sitrusmedian, oli se luottamus mikä syntyi heti ensimmäisen puhelun aikana. Aito kiinnostus siitä, miten lähdetään juuri MINUN yritykseni imagoa ja tunnelmaa tuomaan esiin nettisivujen kautta. Sain matkan varrella myös kullan arvoisia vinkkejä aloittavalle yrittäjälle!”

Jenni Häkkä, Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femenina

”Sitrusmedian Henry Moilanen toteutti sivustoni muokkaamisen asiantuntevasti ja todella ketterästi. Pysyimme hienosti aikataulussa ja Henryn ammattitaidon ansiosta sivustostani tuli juuri sellainen kuin haaveilin ja on jo kerännyt paljon positiivista palautetta selkeydestään ja teknisiltä toiminnoiltaan. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Sitrusmedian ja Henryn kanssa.”

Noora Kokko, Your Local Host

”Kaikki sujui todella hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa, uudet sivut valmistuivat sovitussa aikataulussa ja muutostoiveet toteutettiin nopeasti.”

Katja Raudasoja, OmaYkkönen Oy

”Tuhannesti kiitoksia loistavasta kädenjäljestä ja siitä, miten nappasitte puhelimitse kiinni siitä, mitä halusin sivuistani. Ei teitä suotta suositeltu! Kiitos!”

Kirsi-Marja Suomalainen, Kirmasu.com

"Valikoin Sitrusmedian lukuisten toimijoiden väliltä selkeän hinnoittelumallin ja hyvien referenssien vuoksi. Asiat etenivät alusta lähtien todella rivakasti Sitrusmediassa. Sain nopealla aikataululla ehdotelmia nähtäville ja korjausten jälkeen logo sekä sivut valmistuivatkin toiveideni mukaisesti ja hyvin sujuvasti. Suosittelen!"

Niina Eskelinen, Niinan KOTO Oy

”Tarvitsimme Tampereen Kivikerholle uudet kotisivut, koska vanhat sivut olivat tulleet tiensä päähän. Uusien sivujen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi valikoitui Mainostoimisto Sitrusmedia, koska vakuutuimme heidän ammattitaidostaan. Heiltä saamamme tarjous oli jo meille maallikoille pieni tietopaketti siitä, mistä kaikesta kotisivujen tekemisessä on kysymys, ja mitä tarkoittaa esimerkiksi hakukoneoptimointi tai responsiivisuus. Yhteistyö Sitrusmedian kanssa sujui hyvin. Uudet kotisivumme ovat saaneet runsaasti kehuja heti julkaisupäivästään lähtien. Se, että sivut toimivat erinomaisesti myös puhelimella selatessa, on tärkeää ja sitä on paljon kiitelty.”

Tampereen Kivikerho ry

”Otin yhteyttä muutamaan nettisivujen tarjoajaan, joista päätin valita Sitrusmedian tekemään kotisivut salilleni. Minulle oli tärkeää saada sivut auki mahdollisimman nopeasti, ja Sitrusmedialla oli nopein palvelu. Keskustelimme Miikan kanssa hieman sivujen yleisilmeestä sekä värimaailmasta, ja nopeasti olimmekin jo samalla sivulla asian suhteen. Sivuista tuli todella hyvät ja modernin näköiset sekä käyttäjäystävälliset, ja ennen kaikkea sovitussa aikataulussa. Sain myös todella kattavat ohjeet sivujen ylläpitoon ja muokkaamiseen joista oli itselleni suuri apu. Sain myös sähköpostitse vastauksia todella nopeasti kysymyksiini. Minulle jäi todella hyvä ja ammattimainen kuva Sitrusmediasta, ja olenkin suositellut Sitrusmediaa kahdelle tuttavalleni jotka ovat nettisivuja vailla.”

Atte Kukkonen, Gym08.fi

Lue lisää arvosteluja Googlesta:

Ota yhteyttä

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.
Pyydä tarjous
X
Tervetuloa kotisivuillemme
Kiva, että olet täällä! 🤗 Miten voimme olla avuksi?