Referenssit

Meiltä voit tilata esimerkiksi kotisivut, verkkokaupan, markkinoinnin, graafisen suunnittelun sekä sisällöntuotannon palvelut kaikki saman katon alta.

Referenssit

Olemme toteuttaneet yli 300 verkkosivuprojektia Sitrusmedian sekä aputoiminimiemme kautta. Teemme myös paljon graafista suunnittelua sivuprojektien yhteydessä, esimerkiksi logoja. Tältä sivulta löydät muutamia tekemiämme kotisivuja, verkkokauppoja ja logoja. Lisäksi löydät sivulta myös asiakaspalautteita.

Tästä voit klikata suoraan haluamaasi osioon:

Kotisivut

Verkkokaupat

Graafinen suunnittelu

Meistä sanottua

Kotisivut

SILE-hanke on Helsingin, Turun ja Lapin yliopiston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Frisky Anjoy Oy:n yhteinen hanke, jossa työskentelee joukko yhteiskuntatieteilijöitä (sosiologia, sosiaalipolitiikka, politiikan tutkimus), oikeustieteilijöitä (oikeussosiologia, julkisoikeus) ja eläinten hyvinvointitutkijoita.

HIUS on helposti lähestyttävä hius- ja kauneuspalveluja tarjoava liike, jossa jokainen asiakkaamme saa laadukasta ja yksilöllistä palvelua. HIUS toimipisteitä on tällä hetkellä kahdeksan.

Asiakastyö: Päijänne Rakennus verkkosivut

Päijänne Rakennus Oy on rakennusliike Keski-Suomesta, joka haluaa olla halutuin asuinrakentaja omassa toimintaympäristössään.

Kivijalka Butchery edistää modernin lihanleikkuun kulttuuria ja tietoisuutta Suomessa.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi
Huju Remontit on luotettava ja läpinäkyvä rakennusalan remonttifirma, joka tekee hommat kerralla kuntoon.
Elele tarjoaa työkaluja kehon ja mielen rentouteen, vireyteen, elämänmuutoksiin ja henkiseen hyvinvointiin.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Time Hostel & Apartments Finland Oy tarjoaa kalustettujen asuntojen ja huoneiden sekä hostellimajoituksen vaihtoehtoja Jyväskylässä ja yhteistyökumppaneiden kautta valtakunnan ympäri.

Hyvinvointikeskus Viitakoti on senioreiden kohtaamis- ja asuinpaikka Jyväskylässä.

DataLit-hanke on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen hanke, jonka tarkoituksena on kehittää ymmärrettäviä ja luotettavia käytäntöjä ja työkaluja hyödyntää suomalaista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointidataa sekä edistää datalukutaitoa.

Niinan KOTO Oy on kuopiolainen kiinteistönvälitysyritys, joka on perustunut aidosta välittämisestä kotien ja uusien alkujen ympärille.

Timantti Ykköset Oy tarjoaa laadukasta timanttisahaus- ja porauspalvelua ja palvelee asiakkaitaan pääosin Keski-Suomen alueella.

co2metsä.com on Vaihtolavacom Oy:lle toteuttamamme laskeutumissivusto hiilijalanjäljen kompensoinnista ja sähköisen raportoinnin järjestelmästä.

Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Vaajakosken Suvanto ry:n kohderyhmänä ovat päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, sekä henkilöt, jotka ovat vaarassa pudota julkisten palveluiden ulkopuolelle.

HBV WordPress-kotisivut referenssi

HBV eli Hietsu Beach Volley ry on Suomen suurin biitsiseura. Vuonna 1995 perustetulla seuralla on yli 700 aktiivista jäsentä.

Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femeninan palveluita ovat pienryhmäliikunta, äitiysfysioterapia ja naisten personal training -valmennus.

Monexmedia Oy julkaisee Palokka-lehteä, Säykki-lehteä ja Vaajakosken aluelehteä Wessmannia.

Hakamaan Lammastila toimii Keski-Suomessa Petäjävedellä. Hakamaa on aidosti erilainen lihan- ja elintarvikkeiden tuottaja.

Kirmasu.com -palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Hän tekee korjaus- ja muokkausompelua, sekä muut ompelutyöt. 

Palama Oy haluaa olla toteuttamassa mahdollisimman monta varainhankinnan menestystarinaa Suomeen seura- ja koulumaailmassa.

GYM08 on Jyväskylän keskustassa sijaitseva kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset puitteet kuntosaliharjoitteluun lähtötasosta riippumatta.
JSNS WordPress-kotisivut referenssi

Jyväskylän seudun Nuorisoseurassa on kaiken ikäisiä harrastajia ja toimijoita.

Estilo referenssi

Hiushuone Estilo on Parturi-kampaamo Jyväskylästä, josta saat arvoistasi palvelua ja laatua.

Your Local Host tarjoaa palvelumuotoilua, sparrausta ja suunnittelua matkailualan yrityksille.

Maries tarjoaa palveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Keski-Suomessa, Saarijärvellä.

DuuniLuotsi on jyväskyläläisen Teea Laukkarisen yritys, toimialanaan työnohjaus ja valmennus eli coaching.

Hyvinvoinnin Hetki on vyöhyketerapiaa tarjoava yritys Jyväskylästä.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

FeelCo Oy on luotettava täyden palvelun Keski-Suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja kustannustehokkaita PVC-halleja.

 

Hotelli Jämsä on persoonallinen itsepalveluhotelli, joka tarjoaa edullista ja helppoa majoitusta.
Työnohjaus Tiina Kiiski tarjoaa palveluita työnohjaukseen, työyhteisösovitteluun ja koulutukseen.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Miia K-H Design tarjoaa vaatteiden suunnittelu- ja ompelupalveluita sekä pukeutumisneuvontapalveluita arkeen ja juhlaan.

Kokkomäen tallilla järjestetään ratsastusvaelluksia suomenhevosilla, ravivalmennusta, hevoskasvatusta, erilaisia leirejä ja majoitustoimintaa.
Kontio & Parmas -huumorisarjasta tuttu kahvila Mokka-Pirtti avasi ovensa yleisölle kesäkuun 2021 alussa.

Maista Keski-Suomi kertoo tinkimättömästä laadusta, vastuullisuudesta, paikallisuudesta ja vahvasta pienyrittäjähengestä. 

Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

RTH-Kaiverrus Oy on toteuttanut merkintätuotteita vuodesta 1987 Uudellamaalla Järvenpäässä. Kilvet, tarrat, opasteet ja suurkuvatulosteet.

Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Wiilinki Oy tarjoaa asiantuntevaa työnohjausta. Eeva-Monica Isoluomalla on yli 20 vuoden työkokemus varhaiskasvatuksessa niin ryhmätyöstä kuin esimiestyöstä, sekä hanketyöstä hankepäällikön roolissa.

Luksanniemen tila sijaisee Karstulan kunnan Pääjärven kylässä. Tilan päätuotantosuunta on välitysvasikoihin perustuva naudanlihantuotanto.
Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Luovatuuli on käsityöalan yritys, joka tarjoaa kurssipalveluita ja käsityötuotteita mm. kotimaisesta lampaanvillasta.

Finnilä Interior sisustaa ja suunnittelee asukkaidensa näköisiä, kaikenkokoisia koteja ja tiloja.

Verkkokaupat

Nettitarra on verkkokauppa juuri sinulle, joka tarvitset erilaisia tarratuotteita ja tulosteita.

Solarshop Bergman Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka päätoimialaa ovat aurinkoenergialaitteet, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilma-ilmalämpöpumput ja niiden asennukset sekä huollot.
Nolla x Nolla tuo esiin rohkeita ja uusia nousevia brändejä.
Yhteistä näille brändeille on halu tehdä jotain toisin ja olla rohkeasti tekojen kautta muuttamassa maailmaa.

Melli EcoDesign on vastuullinen lasten- ja naistenvaatemerkki, joka panostaa vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteet suunnitellaan ja ommellaan suomessa pääosin kotimaisia materiaaleja käyttäen.

Luonnon Aarreaitta verkkokaupasta löydät suomalaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä vastustuskykyä lisääviä tuotteita.

Optikon Oma on laadukas Suomessa suunniteltu ja valmistettu puhdistusaine.

Luovan elämän opisto verkkokauppa tarjoaa verkkovalmennuksia ja -kursseja.

Design Spotin sivusto on uudenlainen kauppapaikka laadukkaille tuotteille ja taide-esineille sekä inspiraation lähde ihmisille, jotka arvostavat estetiikka ja hyvää muotoilua.
Multipaino suunnittelee ja toteuttaa esimerkiksi printtipaidat. Valikoimasta löytyy yli 1000 tuotetta.

Ravintola Fatboy on Jyväskylän Seppälässä toimiva ravintola, josta saat pizzat, kebabit, pihvit ja burgerit lounasbuffetia unohtamatta!

Kauppapuutarha Honkanen Oy tuottaa Keski-Suomen laajimman määrän ja valikoiman kesäkukkia yli 50 vuoden kokemuksella!

Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Ruokosuon Torppa myy suomalaisten tilojen villalankoja, taljoja sekä muita villasta valmistettuja tuotteita.

Tampereen Kivikerho WordPress-kotisivut referenssi

Cornier Oy on kotimainen yritys, joka myy paljon kotimaisia sukkia säilyttääkseen suomalaista teollisuutta.

Uniikit.com verkkokaupasta löydät vaatetuskankaita niin arkeen kuin juhlaan. Laaja valikoima ompelutarvikkeita sekä yksilöllisiä ompelumerkkejä kruunaamaan käsityösi!
Hilla Clothing on syntynyt vastaamaan kotimaisten, Suomessa valmistettujen, vauvojen- ja lastenvaatteiden kysyntään.

Graafinen suunnittelu / logot

Logoa klikkaamalla saat auki kuvagallerian.

Meistä sanottua:

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy kokemuksia

”Sitrusmedia erottautui jo kilpailutusvaiheessa laadukkaimmailla tarjouksellaan. Koko nettisivujen uudistamisprojektin ajan yhteistyö sujui joustavasti ja nopeasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sitrusmedia kuunteli toiveitamme, mutta osasi myös ehdottaa toisenlaisia ratkaisuja, mikäli näkivät ne paremmiksi. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuus on saanut käyttäjiltä kiitosta, ja HBV on sivuihin erittäin tyytyväinen.”

Hietsu Beach Volley ry

”Tilasin Mainostoimisto Sitrusmedialta verkkosivujen uusimisen ja verkkokaupan integroinnin. Uudet nettisivut näyttäs toimivan hienosti! Meillä on tullut ainakin 50% nousu varauksiin omien sivujen kautta ja se on hyvä, niin ei tartte maksaa provikoita bookingille. Suosittelen lämpimästi Sitrusmediaa, kun haluatte saada laadukkaan sivuston ja lisää myyntiä!”

Margo Saxberg, Time Hostel & Apartments Finland Oy

”Mainostoimisto Sitrusmedia on alkavan yrittäjän hyvä ystävä ja yhteistyökumppani.

Olemme saaneet Sitrusmediasta ainoastaan hyvää palautetta asiakkailtamme, koska te reagoitte yhteydenottoihin nopeasti ja autatte myös pyyteettömästi paljon, esimerkiksi blogien ja neuvomisen muodossa. Keski-Suomen Uusyrityskeskus kiittää Sitrusmediaa toimivasta yhteistyöstä ja hyvästä palvelusta!”

Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry

“Oli jo ensimmäisestä tapaamisesta selvää että, valitsen Sitrusmedian tekemään verkkosivut yritykselle. Pitää todellakin paikkaansa, että he ovat se auttava mainostoimisto, koska sain myös paljon hyviä ajatuksia sekä ideoita ylipäätään yrittämiseen liittyen kotisivuprojektin ohessa. Kotisivut tulivat todella nopeasti ja työnjälki on ammattitaitoisen näköistä. Voin lämpimästi suositella Sitrusmediaa jos on tarvetta hyvälle ja luotettavalle mainostoimistolle!”

Santeri Penttinen, Timantti Ykköset Oy

”Syy miksi valitsin useiden tarjouspyyntöjen perusteella Sitrusmedian, oli se luottamus mikä syntyi heti ensimmäisen puhelun aikana. Aito kiinnostus siitä, miten lähdetään juuri MINUN yritykseni imagoa ja tunnelmaa tuomaan esiin nettisivujen kautta. Sain matkan varrella myös kullan arvoisia vinkkejä aloittavalle yrittäjälle!”

Jenni Häkkä, Naisten fysioterapia ja liikuntastudio Femenina

”Sitrusmedian Henry Moilanen toteutti sivustoni muokkaamisen asiantuntevasti ja todella ketterästi. Pysyimme hienosti aikataulussa ja Henryn ammattitaidon ansiosta sivustostani tuli juuri sellainen kuin haaveilin ja on jo kerännyt paljon positiivista palautetta selkeydestään ja teknisiltä toiminnoiltaan. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Sitrusmedian ja Henryn kanssa.”

Noora Kokko, Your Local Host

”Kaikki sujui todella hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa, uudet sivut valmistuivat sovitussa aikataulussa ja muutostoiveet toteutettiin nopeasti.”

Katja Raudasoja, OmaYkkönen Oy

”Tuhannesti kiitoksia loistavasta kädenjäljestä ja siitä, miten nappasitte puhelimitse kiinni siitä, mitä halusin sivuistani. Ei teitä suotta suositeltu! Kiitos!”

Kirsi-Marja Suomalainen, Kirmasu.com

"Valikoin Sitrusmedian lukuisten toimijoiden väliltä selkeän hinnoittelumallin ja hyvien referenssien vuoksi. Asiat etenivät alusta lähtien todella rivakasti Sitrusmediassa. Sain nopealla aikataululla ehdotelmia nähtäville ja korjausten jälkeen logo sekä sivut valmistuivatkin toiveideni mukaisesti ja hyvin sujuvasti. Suosittelen!"

Niina Eskelinen, Niinan KOTO Oy

”Tarvitsimme Tampereen Kivikerholle uudet kotisivut, koska vanhat sivut olivat tulleet tiensä päähän. Uusien sivujen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi valikoitui Mainostoimisto Sitrusmedia, koska vakuutuimme heidän ammattitaidostaan. Heiltä saamamme tarjous oli jo meille maallikoille pieni tietopaketti siitä, mistä kaikesta kotisivujen tekemisessä on kysymys, ja mitä tarkoittaa esimerkiksi hakukoneoptimointi tai responsiivisuus. Yhteistyö Sitrusmedian kanssa sujui hyvin. Uudet kotisivumme ovat saaneet runsaasti kehuja heti julkaisupäivästään lähtien. Se, että sivut toimivat erinomaisesti myös puhelimella selatessa, on tärkeää ja sitä on paljon kiitelty.”

Tampereen Kivikerho ry

”Otin yhteyttä muutamaan nettisivujen tarjoajaan, joista päätin valita Sitrusmedian tekemään kotisivut salilleni. Minulle oli tärkeää saada sivut auki mahdollisimman nopeasti, ja Sitrusmedialla oli nopein palvelu. Keskustelimme Miikan kanssa hieman sivujen yleisilmeestä sekä värimaailmasta, ja nopeasti olimmekin jo samalla sivulla asian suhteen. Sivuista tuli todella hyvät ja modernin näköiset sekä käyttäjäystävälliset, ja ennen kaikkea sovitussa aikataulussa. Sain myös todella kattavat ohjeet sivujen ylläpitoon ja muokkaamiseen joista oli itselleni suuri apu. Sain myös sähköpostitse vastauksia todella nopeasti kysymyksiini. Minulle jäi todella hyvä ja ammattimainen kuva Sitrusmediasta, ja olenkin suositellut Sitrusmediaa kahdelle tuttavalleni jotka ovat nettisivuja vailla.”

Atte Kukkonen, Gym08.fi

”Mainostoimisto Sitrusmedia on osaava ja auttava mainostoimisto, josta on vain hyvää sanottavaa. Kaikki sujui erinomaisesti suunnittelusta toteutukseen. Mikäli minulle tuli jotain kysyttävää projektin varrella, he vastasivat nopeasti puheluihin ja viesteihin. Yhteistyö heidän kanssaan oli mieluista ja mukavaa. Verkkokauppani on saanut heti paljon kehuja mm. siitä, kuinka hienot ja ammattimaisen näköiset sivut ovat. Tuntui, että Miikka luki ajatuksiani jo ennen kuin ehdin sanoa niitä ääneen. Suosittelen Mainostoimisto Sitrusmediaa muillekin.”

Teija Saastamoinen, Ruokosuon Torppa

”Yhteistyö oli Sitrusmedian kanssa heti alusta alkaen todella joustavaa ja mutkatonta.
Miikka ja Henry saivat heti kiinni toiveistamme ja ajatuksistamme ja vastasivat ystävällisesti meidän loputtomiin, vaikeisiin kysymyksiimme. Heiltä sai apua aina nopeasti ja asiantuntevasti ja kaikki muutokset toteutettiin aikataulussa. Sitrusmedian pojat herättivat luottamusta jo heti ensi kontaktilla ja lopputulokseen ei voi olla kuin huipputyytyväinen.”

Erja Blomberg, Vaajakosken Suvanto ry

Lue lisää arvosteluja Googlesta:

Ota yhteyttä

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.
Pyydä tarjous