markkinointi

Vauhditamme yrityksesi myyntiä niin digitaalisen markkinoinnin kuin perinteisen markkinoinnin keinoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Digitaalinen markkinointi

Meiltä saat kaikki digitaalisen markkinoinnin palvelut kuten mainonnan sosiaalisessa mediassa, Google-hakusanamainonta sekä hakukoneoptimointi. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous!

PERINTEINEN MARKKINOINTI

Digitaalisen markkinoinnin lisäksi saat meiltä myös kaikki ns. perinteisen markkinoinnin palvelut. Voit tilata meiltä suunnittelupalvelun esimerkiksi lehtimainokselle, esitteelle tai vaikkapa käyntikorteillesi. Yhteistyökumppanimme hoitaa painatuksen.

kuusi syytä miksi tilata markkinointi meiltä

Teemme aina kaikki mainosmateriaalit ja mainoskampanjat asiakkaan kohderyhmää ajatellen. Olemme täyden palvelun mainostoimisto, jonka slogan on “Se auttava mainostoimisto”. Jokaiseen projektiimme suhtaudumme samalla asenteella ja pyrimme auttamaan asiakkaita kaikessa missä pystymme. Olemme tällä hetkellä kahden hengen tiimi, jonka ansiosta toimintamme on kustannustehokasta. Tästä syystä tilatessasi yrityksesi markkinoinnin meiltä, saat enemmän vastinetta rahoillesi! Kaikissa digitaalisen markkinoinnin kampanjoissa saat tarkat tulokset siitä, miten kampanja on suoriutunut. Avullamme saat yrityksesi myynnin kasvuun!

  • KOHDENNETUT MAINOSKAMPANJAT
  • YRITYSILMEEN MUKAISET MAINOSMATERIAALIT
  • OLEMME AUTTAVA MAINOSTOIMISTO
  • MEILTÄ SAMALLA RAHALLA ENEMMÄN
  • MITATTAVAT TULOKSET DIGIIN
  • MYYNTI KASVUUN!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET MARKKINOINNISTA

Teemme mainontaa seuraaviin sosiaalisen median kanaviin: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. Teemme toki myös Google-mainontaa, bannerimainontaa sekä ihan perinteistä lehtimainontaa. Sähköpostimarkkinointia unohtamatta!

On vaikea antaa suoria hintoja jo etukäteen, koska hinta riippuu monesta asiasta: mihin mediaan markkinointia tehdään, kuinka pitkä kampanja, mainosmateriaalin määrä ja niin edelleen. Pyydä rohkeasti tarjous! Pelkkä tarjouksen pyytäminen ei vielä velvoita sinua yhtään mihinkään.

Digitaalisten mainoskampanjoiden, esimerkiksi some-mainonta ja Google-mainonta, myyntiä pystytään tarkasti seuraamaan konversio-pikseleiden avulla.

Yleisimmin käytämme Mailchimp nimistä ohjelmaa, jolla voi suunnitella tyylikkäitä uutiskirjeitä. Asiakkaan niin halutessa voimme käyttää toistakin ohjelmaa, kuten esimerkiksi Brevo.

Kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä.

Referenssit

Olemme toteuttaneet markkinointia monelle yritykselle. Tässä niistä muutama:

Kotisivut

Päijänne Rakennus Oy

Fatboy referenssi
Verkkokauppa

Ravintola Fatboy

Kotisivut

Remontti Hujanen Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.