markkinointi

Tuntuuko yrityksesi markkinointi verkossa mutkikkaalta?
Vauhditamme myyntiäsi niin digitaalisen kuin perinteisen markkinoinnin keinoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Digitaalinen markkinointi

Meiltä saat kaikki digitaalisen markkinoinnin palvelut kuten mainonnan sosiaalisessa mediassa, Google-hakusanamainonta sekä hakukoneoptimointi. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous!

SOME-MARKKINOINTI

Mainonta sosiaalisessa mediassa on edullista ja mainonnan saa kohdistettua tarkasti juuri oikealle kohderyhmälle niin alueellisesti kuin vaikkapa työnimikkeen mukaan.

HAKUSANAMAINONTA

Google-mainonta (Google Ads), joka myös nimellä hakusanamainonta tunnetaan, on klikkipohjainen mainonnan muoto. Tällä päästään heti Googlen hakutulossivun parhaille paikoille.

PERINTEINEN MARKKINOINTI

Digitaalisen markkinoinnin lisäksi saat meiltä myös kaikki ns. perinteisen markkinoinnin palvelut. Voit tilata meiltä suunnittelupalvelun esimerkiksi lehtimainokselle, esitteelle tai vaikkapa käyntikorteillesi. Yhteistyökumppanimme hoitaa painatuksen.

ESITTEET

Painettu esite on tehokas viestintämuoto. Esite on helppo lukea ja sen jaettavuus messuilla ja tilaisuuksissa on ylivertainen. Suunnittelemme esitteen sinulle aina valmiiksi saakka.

KÄYNTIKORTIT

Yrityksen käyntikortit kuvastavat yrityksen imagoa perinteisimmillään. Toteutamme yrityksellesi tyylillisesti sopivan käyntikortin.

LEHTIMAINOKSET

Lehtimainos ajaa edelleen tarkoituksensa saavuttaaksesi asiakkaasi. Taitamme visuaalisesti oikeanlaisen ja sisällöltään tehokkaan mainoksen tarpeeseesi.

PAINATUKSET

Toteutamme yrityksellesi tyylikkäitä vaatepainatuksia ja liikelahjoja pelkällä logolla tai kokonaisvaltaisella yritysilmeellä.

MAINOSKYLTIT

Tarviiko yrityksesi näkyvyyttä? Suunnittelemme tai taitamme kyltit annetusta materiaalista. Toimitamme kyltin valmiina niin sisä- kuin ulko-olosuhteisiin käytettäväksi.

TEIPPAUKSET

Tarvitsetko autoon yritysilmeen mukaiset tunnisteet? Tai pelkän logon? Suunnittelemme ja toteutamme. Yhteistyökumppanimme hoitaa asennuksen.

kuusi syytä miksi tilata markkinointi meiltä

Teemme aina kaikki mainosmateriaalit ja mainoskampanjat asiakkaan kohderyhmää ajatellen. Olemme täyden palvelun mainostoimisto, jonka slogan on “Se auttava mainostoimisto”. Jokaiseen projektiimme suhtaudumme samalla asenteella ja pyrimme auttamaan asiakkaita kaikessa missä pystymme. Olemme tällä hetkellä kahden hengen tiimi, jonka ansiosta toimintamme on kustannustehokasta. Tästä syystä tilatessasi yrityksesi markkinoinnin meiltä, saat enemmän vastinetta rahoillesi! Kaikissa digitaalisen markkinoinnin kampanjoissa saat tarkat tulokset siitä, miten kampanja on suoriutunut. Avullamme saat yrityksesi myynnin kasvuun!

  • KOHDENNETUT MAINOSKAMPANJAT
  • YRITYSILMEEN MUKAISET MAINOSMATERIAALIT
  • OLEMME AUTTAVA MAINOSTOIMISTO
  • MEILTÄ SAMALLA RAHALLA ENEMMÄN
  • MITATTAVAT TULOKSET DIGIIN
  • MYYNTI KASVUUN!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET MARKKINOINNISTA

Teemme mainontaa seuraaviin sosiaalisen median kanaviin: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. Teemme toki myös Google-mainontaa, bannerimainontaa sekä ihan perinteistä lehtimainontaa. Sähköpostimarkkinointia unohtamatta!

On vaikea antaa suoria hintoja jo etukäteen, koska hinta riippuu monesta asiasta: mihin mediaan markkinointia tehdään, kuinka pitkä kampanja, mainosmateriaalin määrä ja niin edelleen. Pyydä rohkeasti tarjous! Pelkkä tarjouksen pyytäminen ei vielä velvoita sinua yhtään mihinkään.

Digitaalisten mainoskampanjoiden, esimerkiksi some-mainonta ja Google-mainonta, myyntiä pystytään tarkasti seuraamaan konversio-pikseleiden avulla.

Yleisimmin käytämme Mailchimp nimistä ohjelmaa, jolla voi suunnitella tyylikkäitä uutiskirjeitä. Asiakkaan niin halutessa voimme käyttää toistakin ohjelmaa, kuten esimerkiksi Brevo.

Kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä.

Referenssit

Olemme toteuttaneet markkinointia monelle yritykselle. Tässä niistä muutama:

Kotisivut

Päijänne Rakennus Oy

Fatboy referenssi
Verkkokauppa

Ravintola Fatboy

Kotisivut

Remontti Hujanen Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.