Verkkokaupat

Responsiiviset ja hakukoneystävälliset verkkokaupat.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Meiltä voit tilata laadukkaan verkkokaupan yrityksellesi, joka on luotu nimenomaan yrityksesi kohderyhmää ajatellen. Teemme responsiivisia ja hakukoneystävällisiä WooCommerce-verkkokauppoja.

kuusi syytä miksi tilata verkkokauppa meiltä

Verkkokaupan sisältöjä suunniteltaessa kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin, jotta verkkokauppa löytyisi mahdollisimman hyvin hakukoneista kuten Googlesta. Kaikki toteuttamamme verkkokaupat ovat responsiivisia eli ne toimivat kaikilla laitteilla ja skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan. Olemme täyden palvelun mainostoimisto, jonka slogan on “Se auttava mainostoimisto”. Jokaiseen projektiimme suhtaudumme samalla asenteella ja pyrimme auttamaan asiakkaita kaikessa missä pystymme. Olemme tällä hetkellä kahden hengen tiimi, jonka ansiosta toimintamme on kustannustehokasta. Tästä syystä tilatessasi verkkokaupan meiltä, saat enemmän vastinetta rahoillesi! Meillä on vuosien kokemus WordPress julkaisujärjestelmästä. Olemme käyttäneet tätä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmää jo pidemmän aikaa kaikkien verkkokauppojen järjestelmänä.

  • PAREMPI LÖYDETTÄVYYS
  • RESPONSIIVISUUS
  • OLEMME AUTTAVA MAINOSTOIMISTO
  • MEILTÄ SAMALLA RAHALLA ENEMMÄN
  • WORDPRESS JULKAISUJÄRJESTELMÄNÄ
  • TIETOTURVA

Referenssit

Olemme toteuttaneet useita upeita verkkokauppoja, mutta tässä niistä muutama.

Verkkokauppa

Nolla x Nolla

Verkkokauppa

Optikon Oma

Verkkokauppa

Nettitarra

NÄIN VERKKOKAUPPAPROJEKTI ETENEE

Oletko miettinyt verkkokaupan perustamista tai nykyisen verkkokauppasi uudistamista? Meiltä voit tilata nykyaikaisen ja käyttäjäystävällisen verkkokaupparatkaisun Avaimet käteen -periaatteella. Lähetä meille viestiä ja pyydä ilmainen tarjous uudesta verkkokaupasta tai vanhan verkkokaupan uusimisesta. Meiltä saat helppokäyttöisen verkkokaupan kilpailukykyiseen hintaan!

Verkkokaupan toteuttaminen on sisällöntuotantoprosessi, johon kytketään yritysilme sekä teknisiä toimintoja. Lienee yhtä monta tapaa tuottaa verkkokauppa kuin on sivuston tekijöitäkin. Lähetämme aina asiakkaalle tarjouksen mukana karkean mallin, mikä on meidän tapamme lähestyä verkkokauppasuunnittelua. Seuraavassa karkea prosessikuvaus, miten verkkokaupan tuottamisprosessi voi esimerkiksi edetä. Lopullinen toimintatapa sovitaan asiakkaan kanssa.

01

Suunnittelu

Suunnittelupalaverissa kartoitamme mm. yrityksen tuotteet, kohderyhmän ja palvelut. Suunnittelupalaveri voidaan käydä kasvotusten, puhelimitse tai vaikka sähköpostilla, jos asiakas niin haluaa.

Verkkosivustoprojektin hallinta - Aloituspalaveri
Sivukartta ikoni

02

SIVUKARTTA

Palaverin pohjalta tehdään ns. sivukartta eli lista kaikista niistä sisältösivuista, jotka tulevat verkkokauppan.

03

VERKKOKAUPAN SISÄLTÖ

Asiakas lähettää meille verkkokauppaan tulevan materiaalin eli tekstit, kuvat, tuotetiedot, videot ja mahdollisen muun sisällön. Toinen vaihtoehto on ulkoistaa sisällöntuotanto meille.

Sisältö ikoni
Mallisivu ikoni

04

MALLISIVU

Teemme mallisivun, jota asiakas saa kommentoida. Asiakkaan mahdollisten kommenttien pohjalta tehdään mallisivu loppuun.

05

TEHDÄÄN VERKKOKAUPPA VALMIIKSI

Teemme sivut valmiiksi, jonka jälkeen asiakas tarkistaa verkkokaupan sisällön. Tehdään tarvittaessa muutokset.

Sivut valmiiksi ikoni
Julkaisu ikoni

06

VERKKOKAUPAN JULKAISU

Julkaistaan valmis verkkokauppa. Verkkokaupan jatkokehitys onnistuu myös eli tulevaisuudessa voimme lisätä uutta sisältöä sivuille.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET VERKKOKAUPASTA

Pieni verkkokauppa pystytään rakentamaan yhden viikon aikana, mutta isommissa projekteissa puhutaan yleensä muutamasta viikosta kuukauteen.

Useimmin verkkokaupan sisältö eli tekstit ja kuvat tulevat asiakkaalta. Meiltä on myös mahdollista tilata sisällöntuotantona teksti ja/tai kuvat.

Kyllä saa. Ostamme domainin asiakkaan nimiin ja verkkokaupan palvelintila voi tulla joko meiltä tai joltain muulta asiakkaan haluamalta toimijalta.

Kyllä! Kaikki verkkokaupat on suunniteltu responsiivisiksi eli ne toimivat kaikilla laitteilla ja skaalautuvat käytettävän laitteen mukaisesti.

Asiakas saa valita haluamansa maksutavat verkkokauppaan. Esimerkiksi Paytrail, VismaPay tai Klarna. Myös monet muut maksutavat ovat mahdollisia.

Verkkokaupan hinta alkaa noin 1500 eurosta. Hinta riippuu eri toiminnallisuuksien ja tuotteiden määrästä sekä halutuista toimitus- ja maksutavoista. Kysy tarjous! Se ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Useimmiten verkkokauppa maksetaan kahdessa erässä: 50 % ennen projektin aloittamista ja loput, kun projekti on valmis. On myös mahdollista tilata kuukausimaksullinen verkkokauppa, jossa ei ole ollenkaan aloitusmaksua.

Verkkokauppaan voidaan asentaa kävijäseuranta, esimerkiksi Google Analytics, josta saat tiedot esimerkiksi verkkokaupan kävijämäärästä.

WordPress-verkkokaupat ovat käyttäjäystävällisiä, joita jokainen osaa käyttää ainakin pienen perehdytyksen jälkeen.

Oletuksena toimitusvaihtoehdot ovat joko Kiinteä toimituskulu, Posti tai Matkahuolto. Jos haluat muita toimitustapoja verkkokauppaasi, niin se onnistuu kyllä.

Kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, lähetä meille viestiä.

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.