fbpx

Kotisivut

Jokainen yritys tarvitsee responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut. Me toteutamme teille WordPress-pohjaisen verkkosivuston, joiden päivittämisestä voi itse huolehtia tai ulkoistaa sen meille.

Kotisivut yritykselle

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Oletko miettinyt kotisivujen perustamista tai nykyisten kotisivujesi uudistamista? Meiltä voit tilata laadukkaat kotisivut yritykselle Avaimet käteen -periaatteella tai kuukausimaksullisena palveluna. Toteuttamamme sivusto on luotu nimenomaan yrityksesi kohderyhmää ajatellen. WordPress-kotisivut ovat aina responsiivisia ja hakukoneystävällisiä. Tämä tarkoittaa, että kotisivut ovat mobiilioptimoidut sekä hakukoneoptimointi on otettu huomioon kotisivujen suunnittelussa.

6 syytä miksi tilata kotisivut meiltä

Kotisivujen sisältöjä suunniteltaessa kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin, jotta kotisivut löytyisivät mahdollisimman hyvin hakukoneista kuten Googlesta. Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia eli verkkosivut toimivat kaikilla laitteilla ja skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan. Olemme täyden palvelun mainostoimisto, jonka slogan on “Se auttava mainostoimisto”. Jokaiseen projektiimme suhtaudumme samalla asenteella ja pyrimme auttamaan asiakkaita kaikessa missä pystymme. Olemme tällä hetkellä kahden hengen tiimi, jonka ansiosta toimintamme on kustannustehokasta. Tästä syystä tilatessasi kotisivut meiltä, saat enemmän vastinetta rahoillesi! Meillä on vuosien kokemus WordPress julkaisujärjestelmästä. Olemme käyttäneet tätä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmää jo pidemmän aikaa kaikkien kotisivuprojektien järjestelmänä.

Parempi löydettävyys

Responsiivisuus

Olemme auttava mainostoimisto

Meiltä samalla rahalla enemmän

WordPress julkaisujärjestelmänä

Tietoturva

Referenssit

Olemme toteuttaneet useita upeita kotisivuja, mutta tässä niistä muutama.

Femenina

Fysioterapia

Fatboy

Ravintola

Estilo

Parturi-kampaamo

WordPress huolenpito

Tuki- ja huolenpitopalvelu WordPress-sivustoille ja -verkkokaupoille

 

WordPress -verkkosivut vaativat säännöllistä huolenpitoa. Huolenpitopalvelussamme otamme vastuun verkkosivujesi tai verkkokauppasi ylläpidosta, tietoturvasta ja päivityksistä.

 

Kun tilaat meiltä verkkosivut tai verkkokaupan, tarjoamaamme hintaan kuuluu aina huolenpito 3 kuukaudeksi sivuston avauksesta.

Lue lisää

Näin kotisivuprojekti etenee

Verkkosivuston toteuttaminen on sisällöntuotantoprosessi, johon kytketään yritysilme sekä teknisiä toimintoja. Lienee yhtä monta tapaa tuottaa verkkosivusto kuin on sivuston tekijöitäkin. Lähetämme aina asiakkaalle tarjouksen mukana karkean mallin, mikä on meidän tapamme lähestyä verkkosivusuunnittelua. Seuraavassa listaus, miten sivuston tuottamisprosessi voi esimerkiksi edetä. Lopullinen toimintatapa sovitaan asiakkaan kanssa.
01

Suunnittelu

Suunnittelupalaverissa kartoitamme mm. yrityksen kohderyhmän ja palvelut. Suunnittelupalaveri voidaan käydä kasvotusten, puhelimitse tai vaikka sähköpostilla, jos asiakas niin haluaa.

02

Sivukartta

Palaverin pohjalta tehdään ns. sivukartta eli lista kaikista niistä sisältösivuista, jotka tulevat kotisivuille.
03

Kotisivujen sisältö

Asiakas lähettää meille kotisivuille tulevan materiaalin eli tekstit, kuvat, videot ja mahdollisen muun sisällön. Toinen vaihtoehto on ulkoistaa sisällöntuotanto meille.
04

Mallisivu

Teemme mallisivun, jota asiakas saa kommentoida. Asiakkaan mahdollisten kommenttien pohjalta tehdään mallisivu loppuun.
05

Tehdään kotisivut valmiiksi

Teemme sivut valmiiksi, jonka jälkeen asiakas tarkistaa kotisivujen sisällön. Tehdään tarvittaessa muutokset.
06

Kotisivujen julkaisu

Julkaistaan valmiit kotisivut. Kotisivujen jatkokehitys onnistuu myös eli tulevaisuudessa voimme lisätä uutta sisältöä kotisivuille tai esimerkiksi luoda verkkokaupan kotisivuille. Jos tarvitset WordPress-käyttökoulutusta, sekin onnistuu.

Usein kysytyt kysymykset kotisivuista

Kuinka kauan kotisivuprojekti kestää?
Pienet kotisivut pystytään rakentamaan yhden viikon aikana, mutta isommissa projekteissa puhutaan yleensä muutamasta viikosta kuukauteen.
Kotisivujen sisältö?
Useimmiten kotisivujen sisältö eli tekstit ja kuvat tulevat asiakkaalta. Meiltä on myös mahdollista tilata sisällöntuotantona teksti ja/tai kuvat.
Saako teiltä tilattua myös palvelintilan ja domainin?
Kyllä saa. Ostamme domainin asiakkaan nimiin ja kotisivujen palvelintila voi tulla joko meiltä tai joltain muulta asiakkaan haluamalta toimijalta.
Toimiiko tekemänne nettisivut myös mobiilissa?
Kyllä! Kaikki kotisivut on suunniteltu responsiivisiksi eli ne toimivat kaikilla laitteilla ja skaalautuvat käytettävän laitteen mukaisesti.
Kuinka paljon kotisivut maksavat?

Pienten perus kotisivujen hinta alkaa noin 600 eurosta. Mitä enemmän ominaisuuksia ja sisältösivuja kotisivuille tulee, hinta luonnollisesti nousee.

Kuinka monessa erässä kotisivut voi maksaa?
Useimmiten kotisivut maksetaan kahdessa erässä: 50 % ennen projektin aloittamista ja loput, kun projekti on valmis. Tietyissä tapauksissa on myös sovittavissa useammassa erässä maksaminen.
Mistä tiedän kuinka paljon vierailijoita sivuillani käy?
Sivuille voidaan asentaa kävijäseuranta, Google Analytics, josta saat tiedot esimerkiksi kotisivujen kävijämäärästä.
Pystynkö itse muokkaamaan kotisivujen sisältöjä sivujen valmistuttua?
WordPress-kotisivut ovat käyttäjäystävällisiä, joita jokainen osaa käyttää ainakin pienen perehdytyksen jälkeen.

Ota yhteyttä

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.
Pyydä tarjous
X
Tervetuloa kotisivuillemme
Kiva, että olet täällä! 🤗 Miten voimme olla avuksi?