Kotisivut

Jokainen yritys tarvitsee responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut. Me toteutamme teille WordPress-pohjaisen verkkosivuston, joiden päivittämisestä voi itse huolehtia tai ulkoistaa sen meille.

KOTISIVUT YRITYKSELLE

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Oletko miettinyt kotisivujen perustamista tai nykyisten kotisivujesi uudistamista? Meiltä voit tilata laadukkaat kotisivut yritykselle Avaimet käteen -periaatteella tai kuukausimaksullisena palveluna. Toteuttamamme sivusto on luotu nimenomaan yrityksesi kohderyhmää ajatellen. WordPress-kotisivut ovat aina responsiivisia ja hakukoneystävällisiä. Tämä tarkoittaa, että kotisivut ovat mobiilioptimoidut sekä hakukoneoptimointi on otettu huomioon kotisivujen suunnittelussa.

kuusi syytä miksi tilata kotisivut meiltä

Kotisivujen sisältöjä suunniteltaessa kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin, jotta kotisivut löytyisivät mahdollisimman hyvin hakukoneista kuten Googlesta. Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia eli verkkosivut toimivat kaikilla laitteilla ja skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan. Olemme täyden palvelun mainostoimisto, jonka slogan on “Se auttava mainostoimisto”. Jokaiseen projektiimme suhtaudumme samalla asenteella ja pyrimme auttamaan asiakkaita kaikessa missä pystymme. Olemme tällä hetkellä kahden hengen tiimi, jonka ansiosta toimintamme on kustannustehokasta. Tästä syystä tilatessasi kotisivut meiltä, saat enemmän vastinetta rahoillesi! Meillä on vuosien kokemus WordPress julkaisujärjestelmästä. Olemme käyttäneet tätä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmää jo pidemmän aikaa kaikkien kotisivuprojektien järjestelmänä.

  • PAREMPI LÖYDETTÄVYYS
  • RESPONSIIVISUUS
  • OLEMME AUTTAVA MAINOSTOIMISTO
  • MEILTÄ SAMALLA RAHALLA ENEMMÄN
  • WORDPRESS JULKAISUJÄRJESTELMÄNÄ
  • TIETOTURVA

Referenssit

Olemme toteuttaneet useita upeita kotisivuja, mutta tässä niistä muutama.

Kotisivut

Päijänne Rakennus Oy

Kotisivut

HIUS

Kotisivut

Kivijalka Butchery

NÄIN KOTISIVUPROJEKTI ETENEE

Verkkosivuston toteuttaminen on sisällöntuotantoprosessi, johon kytketään yritysilme sekä teknisiä toimintoja. Lienee yhtä monta tapaa tuottaa verkkosivusto kuin on sivuston tekijöitäkin. Lähetämme aina asiakkaalle tarjouksen mukana karkean mallin, mikä on meidän tapamme lähestyä verkkosivusuunnittelua. Seuraavassa listaus, miten sivuston tuottamisprosessi voi esimerkiksi edetä. Lopullinen toimintatapa sovitaan asiakkaan kanssa.

01

Suunnittelu

Suunnittelupalaverissa kartoitamme mm. yrityksen kohderyhmän ja palvelut. Suunnittelupalaveri voidaan käydä kasvotusten, etäyhteyden avulla, puhelimitse tai vaikka sähköpostilla, jos asiakas niin haluaa.

Verkkosivustoprojektin hallinta - Aloituspalaveri
Sivukartta ikoni

02

SIVUKARTTA

Palaverin pohjalta tehdään ns. sivukartta eli lista kaikista niistä sisältösivuista, jotka tulevat kotisivuille.

03

Kotisivujen SISÄLTÖ

Asiakas lähettää meille kotisivuille tulevan materiaalin eli tekstit, kuvat, videot ja mahdollisen muun sisällön. Toinen vaihtoehto on ulkoistaa sisällöntuotanto meille.

Sisältö ikoni
Mallisivu ikoni

04

MALLISIVU

Teemme mallisivun, jota asiakas saa kommentoida. Asiakkaan mahdollisten kommenttien pohjalta tehdään mallisivu loppuun.

05

TEHDÄÄN KOTISIVUT VALMIIKSI

Teemme sivut valmiiksi, jonka jälkeen asiakas tarkistaa kotisivujen sisällön. Tehdään tarvittaessa muutokset.

Sivut valmiiksi ikoni
Julkaisu ikoni

06

KOTISIVUJEN JULKAISU

Julkaistaan valmiit kotisivut. Kotisivujen jatkokehitys onnistuu myös eli tulevaisuudessa voimme lisätä uutta sisältöä kotisivuille tai esimerkiksi luoda verkkokaupan kotisivuille. Jos tarvitset WordPress-käyttökoulutusta, sekin onnistuu.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET KOTISIVUISTA

Pienet kotisivut pystytään rakentamaan yhden viikon aikana, mutta isommissa projekteissa puhutaan yleensä muutamasta viikosta kuukauteen.

Useimmiten kotisivujen sisältö eli tekstit ja kuvat tulevat asiakkaalta. Meiltä on myös mahdollista tilata sisällöntuotantona teksti ja/tai kuvat.

Kyllä saa. Ostamme domainin asiakkaan nimiin ja kotisivujen palvelintila voi tulla joko meiltä tai joltain muulta asiakkaan haluamalta toimijalta.

Kyllä! Kaikki nettisivut on suunniteltu responsiivisiksi eli ne toimivat kaikilla laitteilla ja skaalautuvat käytettävän laitteen mukaisesti.

Pienten perus kotisivujen hinta alkaa noin 750 eurosta, ns. One-page kotisivut alkaen noin 400 euroa. Mitä enemmän ominaisuuksia ja sisältösivuja kotisivuille tulee, hinta luonnollisesti nousee.

Useimmiten kotisivut maksetaan kahdessa erässä: 50 % ennen projektin aloittamista ja loput, kun projekti on valmis. Voidaan sopia myös useammassa erässä maksaminen.

Sivuille voidaan asentaa kävijäseuranta, esimerkiksi Google Analytics, josta saat tiedot esimerkiksi kotisivujen kävijämäärästä.

WordPress-kotisivut ovat käyttäjäystävällisiä, joita jokainen osaa käyttää ainakin pienen perehdytyksen jälkeen.

Kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, lähetä meille viestiä.

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.