WordPress-kotisivut ja hakukoneoptimointi aloittavalle yritykselle

Lähtötilanne

Meille tuli Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen kautta asiantuntijalähete, jossa kerrottiin heidän asiakkaansa miettivän toimivan yrityksen ostamista. Asiakkaan toiveissa oli myös kotisivut, jotka tuleva yritys tarvitsisi. Olemme digitaalinen mainostoimisto, joten lähdimme mielellämme vastaamaan tähän pyyntöön!

Olen koko yrittäjyyteni ajan konsultoinut aloittavia yrittäjiä erityisen suurella innolla, koska haluan olla mukana tukemassa muita yrittäjiä. Aivan kuten aikoinani sain paljon tukea ja apua itsekin, haluan olla apua myös jakamassa. Osittain tästä syystä mainostoimistomme slogan on “Se auttava mainostoimisto”.

Tapasin tulevan yrittäjän, Santerin, toimistollamme ja kävi ilmi, että hän oli tosiaan parin kuukauden päästä ostamassa toimivan yrityksen ostamista ja halusi jatkaa toimintaa.

Logon käyttöönotto

Melkeinpä kaikilla alan toimijoilla on timantti logossa, joten jotain muuta piti keksiä.

Asiakas toimitti oman logoehdotelman, joka oli jo valmiiksi painovalmis. Muokkasimme tiedostoista verkkoon sopivat versiot. Myöhemmin asiakas tilasi meidän kautta yritykselleen myös tarrat, joihin tuli yrityksen logo.

Kotisivut yritykselle Jyväskylä

Verkkosivuston hintaan vaikuttavat esimerkiksi sisällön määrä, verkkosivuston ulkonäkö ja verkkosivuston toiminnot.

Tarjouksemme kotisivuista sisälsi mm. seuraavat asiat:

  • Responsiiviset WordPress-kotisivut eli kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla
  • Sisällöntuotantona meiltä tulee verkkosivujen tekstit
  • Verkkosivutila omalla domainilla, timanttiykkoset.fi

Sivuston ilme ja sisältö

Aloitimme kotisivujen suunnittelun haastattelemalla asiakasta, jotta saimme lähtötiedot eli sivukartan kotisivuille tulevista sivuista.

Jo alusta asti oli selvää, että kotisivuista tulisi mustavalkoiset ja se valinta osoittautui melkoisen onnistuneeksi. Asiakas toimitti meille kuvia projekteistaan ja Henry muokkasi kuvista mustavalkoiset.

Kotisivujen tarjoukseen kuului myös sisältötekstien tuottaminen. Kysyimme asiakkaalta perustiedot yrityksen toiminnasta sekä tarjottavista palveluista, joiden pohjalta loimme sivustolle asiakasyrityksen kohderyhmää puhuttelevaa asiatekstiä hakukoneoptimointia unohtamatta.

Sivuston toimivuus

Sivuston toimivuutta testattiin kaikilla suosituimmilla Internet-selaimilla sekä monilla erilaisilla mobiililaitteilla. Tästä syystä meidän tekemät WordPress-verkkosivut ovatkin täysin responsiiviset eli mobiilioptimoidut.

Yhteenveto

Asiakas sai WordPress-kotisivut, jotka tulevat palvelemaan hänen tarpeitaan vuosikausia.

WordPress-kotisivujen ylläpitopaketti pitää sivut tietoturvallisena.

Olemme aina puhelimella tavoitettavissa ja myös sähköpostiin vastaamme lyhyellä viiveellä.

Asiakkaan palaute

“Oli jo ensimmäisestä tapaamisesta selvää että, valitsen Sitrusmedian tekemään verkkosivut yritykselle. Pitää todellakin paikkaansa, että he ovat se auttava mainostoimisto, koska sain myös paljon hyviä ajatuksia sekä ideoita ylipäätään yrittämiseen liittyen kotisivuprojektin ohessa. Kotisivut tulivat todella nopeasti ja työnjälki on ammattitaitoisen näköistä. Voin lämpimästi suositella Sitrusmediaa jos on tarvetta hyvälle ja luotettavalle mainostoimistolle!”

Santeri Penttinen, Timantti Ykköset Oy