Hakukoneoptimointi Kuopio

Hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi löytymään Googlesta ennen kilpailijoitasi!

HAKUKONEOPTIMOINTIA KUOPIOSSA

Olemme toteuttaneet yritysten hakukoneoptimointia Kuopiossa jo vuodesta 2016 Suomen hakukonemestarit -yrityksen kautta.

Jos haluat saada yrityksellesi näkyvyyttä vain paikallisesti, puhutaan paikallisesta hakukoneoptimoinnista. Toteutamme myös valtakunnalliset hakukoneoptimoinnin kampanjat.


HAKUKONEOPTIMOINNIN HYÖDYT

Eri tutkimuksista riippuen Googlen ensimmäisen hakutulossivun ensimmäinen tulos saa noin 31 – 34 prosenttia kaikista orgaanisista klikkauksista. Orgaanisista klikkauksista on laskettu Google-mainosten klikkaukset pois.

Googlen ensimmäisen sivun osuus kaikista klikkauksista on noin 91 prosenttia ja toisen sivun noin viisi prosenttia. Kolmannelta sivulta käydään klikkailemassa enää vain noin yksi prosentti kaikista hakutulosten klikkauksista.

Tästä syystä yrityksesi tulisi löytyä ainakin tärkeimmillä avainsanoilla Googlen hakutulosten ensimmäiseltä sivulta!

Huom! Emme me eikä kukaan muukaan voi luvata tiettyä sijoitusta juuri tietylle avainsanalle. Vain ja ainoastaan Google rankkaa hakutulokset haluamilleen sijoituksille parhaansa mukaan. Olemme kuitenkin saaneet hyviä tuloksia asiakkaillemme, joten uskallamme tarjota tätä palvelua luottavaisin mielin myös muille Kuopion alueen yrityksille.

Lue lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme.

HAKUKONEOPTIMOINTI VS HAKUSANAMAINONTA:

Hakukoneoptimoinnin avulla on mahdollista päästä Googlen hakutulossivun parhaille paikoille, mutta se kestää kauemmin kuin hakusanamainonnassa. Hakukoneoptimoinnin hyöty tuleekin siitä, että hyvin tehtynä hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat pitkäaikaisia ja klikkaukset eivät maksa mitään!

Hakusanamainonta eli Google-mainonta tarkoittaa mainosten tekemistä Google Ads -ohjelmalla, jossa saadaan valita avainsanat, joilla mainokset tulevat näkyviin. Tällä tavoin päästään heti hakutulosten kärkeen. Mainonta on kuitenkin maksullista, jokaisesta klikkauksesta pitää maksaa.

HAKUKONEOPTIMOINNIN PROJEKTIT

Hakukoneoptimointi aloitetaan usein hakukoneoptimoinnin auditoinnilla, jossa selvitämme sivustosi hakukoneoptimoinnin tilan. Auditoinnin tuloksena löydetään kehityskohteet, jotka tulee korjata parempaa ilmaista hakukonenäkyvyyttä varten.

Jos kotisivujasi tai verkkokauppaa varten ei ole tehty mitään hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä, voimme aloittaa suoraan hakukoneoptimoinnin peruspaketista. Peruspaketissa laitamme kuntoon paketin nimen mukaisesti hakukoneoptimoinnin perusasiat, jotta hakukonenäkyvyys ylipäätään olisi sivustollesi mahdollista.

Paras lopputulos hakukoneoptimoinnissa saadaan, kun panostetaan hakukoneoptimoinnin kaikkiin kolmeen osa-alueeseen eli tekniikkaan, sisältöön ja sivuston maineeseen.

Olemme erikoistuneet WordPress-kotisivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen hakukoneoptimointiin.

Lue lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme tai pyydä tarjous.

Referenssit

Olemme saaneet olla monessa projektissa mukana. Tässä niistä muutama.

co2metsä referenssikuva
Kotisivut

Vaihtolavacom Oy

Timantti Ykköset Oy referenssi
Kotisivut

Timantti Ykköset Oy

Kotisivut

Palama Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.