Hakukoneoptimointi Oulu

Hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi löytymään Googlesta ennen kilpailijoitasi!

HAKUKONEOPTIMOINTIA OULUSSA

Olemme toteuttaneet yritysten hakukoneoptimointia Oulussa jo vuodesta 2016 Suomen hakukonemestarit -yrityksen kautta.

Jos haluat saada yrityksellesi näkyvyyttä vain paikallisesti, puhutaan paikallisesta hakukoneoptimoinnista. Toteutamme myös valtakunnalliset hakukoneoptimoinnin kampanjat.


HAKUKONEOPTIMOINNIN PROJEKTIT

Hakukoneoptimointi aloitetaan usein hakukoneoptimoinnin auditoinnilla, jossa selvitämme sivustosi hakukoneoptimoinnin tilan. Auditoinnin tuloksena löydetään kehityskohteet, jotka tulee korjata parempaa ilmaista hakukonenäkyvyyttä varten.

Jos kotisivujasi tai verkkokauppaa varten ei ole tehty mitään hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä, voimme aloittaa suoraan hakukoneoptimoinnin peruspaketista. Peruspaketissa laitamme kuntoon paketin nimen mukaisesti hakukoneoptimoinnin perusasiat, jotta hakukonenäkyvyys ylipäätään olisi sivustollesi mahdollista.

Paras lopputulos hakukoneoptimoinnissa saadaan, kun panostetaan hakukoneoptimoinnin kaikkiin kolmeen osa-alueeseen eli tekniikkaan, sisältöön ja sivuston maineeseen.

Olemme erikoistuneet WordPress-kotisivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen hakukoneoptimointiin.

Lue lisää WordPress-hakukoneoptimoinnista.

HAKUKONEOPTIMOINTI VS HAKUSANAMAINONTA:

Hakukoneoptimoinnin avulla on mahdollista päästä Googlen hakutulossivun parhaille paikoille, mutta se kestää kauemmin kuin hakusanamainonnassa. Hakukoneoptimoinnin hyöty tuleekin siitä, että hyvin tehtynä hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat pitkäaikaisia ja klikkaukset eivät maksa mitään!

Hakusanamainonta eli Google-mainonta tarkoittaa mainosten tekemistä Google Ads -ohjelmalla, jossa saadaan valita avainsanat, joilla mainokset tulevat näkyviin. Tällä tavoin päästään heti hakutulosten kärkeen. Mainonta on kuitenkin maksullista, jokaisesta klikkauksesta pitää maksaa.

HAKUKONEOPTIMOINNIN HYÖDYT

Hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat mitattavissa käyttämällä Google Analytics ja Google Search Console ilmaisia ohjelmia sekä maksullisia alan parhaita työkaluja.

Hakukoneoptimoinnin hyötyinä voidaan mitata kotisivujen tai verkkokaupan kasvanutta kävijämäärää hakukoneissa.

Hakukoneoptimoinnin projekteissa lähetämme asiakkaillemme kuukausittain raportin valittujen avainsanojen sijoituksista Googlen hakutulossivulla. Tällä tavoin voimme seurata avainsanojen kehitystä ja näemme, mihin tulisi panostaa seuraavaksi.

Lue lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme tai pyydä tarjous.

Referenssit

Olemme saaneet olla monessa projektissa mukana. Tässä niistä muutama.

co2metsä referenssikuva
Kotisivut

Vaihtolavacom Oy

Timantti Ykköset Oy referenssi
Kotisivut

Timantti Ykköset Oy

Kotisivut

Palama Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.