Hakukoneoptimointi Turku

Tilaa hakukoneoptimointi silloin, kun haluat tulla löydetyksi Googlesta.

HAKUKONEOPTIMOINTI LÄNSI-SUOMI

Olemme toteuttaneet yritysten hakukoneoptimointia Turussa ja muualla Länsi-Suomessa jo vuodesta 2016 Suomen hakukonemestarit -yrityksen kautta.

Jos haluat saada yrityksellesi näkyvyyttä tietyllä alueella, esimerkiksi vain Turun alueella, puhutaan paikallisesta hakukoneoptimoinnista. Toteutamme myös valtakunnalliset hakukoneoptimoinnin kampanjat.

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search engine optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla kotisivuista tai verkkokaupasta tehdään käyttäjäystävälliset, jotta Google ja muut hakukoneet arvostaisivat sivustoa ja nostaisivat sivuston ylemmäksi hakutuloksissa.

Hakukoneoptimoinnin projekti etenee usein seuraavasti:

1. Yhteydenotto meihin.

2. Tutustumme yritykseesi ja verkkosivuihisi.

3. Annamme tarjouksen hakukoneoptimoinnista sivujasi varten.

4. Jos tarjous hyväksytään, suoritamme hakusana-analyysin, jossa etsimme yrityksesi verkkosivuja varten parhaat avainsanat.

5. Saat listan parhaista avainsanoista ja sanojen kuukausittaisista hakumääristä Googlessa. Tämän jälkeen päätämme, mille avainsanoille lähdemme tavoittelemaan näkyvyyttä.

6. Suoritamme hakukoneoptimoinnin auditoinnin tai jos sivustollesi ei ole ikinä tehty minkäänlaista optimointia, voimme aloittaa suoraan hakukoneoptimoinnin peruspaketin toimilla.

7. Tarvittaessa ja projektista riippuen jatkamme hakukoneoptimoinnin ylläpitoa eli jatkuvaa hakukoneoptimointia sopimuksen mukaisesti.

Pidämme sinut koko projektin ajan tasalla asioista ja saat vähintään kerran kuukaudessa raportin avainsanojen sijoituksista Googlessa.

Olemme erikoistuneet erityisesti WordPress-kotisivujen ja verkkokauppojen hakukoneoptimointiin. Tämä palvelu tunnetaan nimellä WordPress hakukoneoptimointi tai WordPress SEO optimointi. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous hakukoneoptimoinnista!


HAKUKONEOPTIMOINTI VAI HAKUSANAMAINONTA?

Hakukoneoptimoinnissa pyritään nostamaan Googlessa ja muissa hakukoneissa sivuston tärkeimpiä avainsanoja paremmille sijoituksille. Eli hakukoneoptimointi tarkoittaa siis orgaanisten eli ilmaisten hakutulosten optimointia.

Hakusanamainonta taas puolestaan tarkoittaa Google-mainontaa, joka toteutetaan Google Ads -palvelun (entiseltä nimeltään Google AdWords) kautta. Hakusanamainonta on maksullista mainontaa, jota Google veloittaa CPC (cost per click) -periaatteella eli jokaisesta mainoksen klikkauksesta maksetaan Googlelle tietty summa. Tuo maksettava summa riippuu esimerkiksi mainoksen laatupisteistä ja siitä, kuinka kilpailtu mainostettava sana on.

Hakukoneoptimointi on hyvä tehdä ennen Google-mainontaa, koska hakukoneoptimointi parantaa Google-mainosten laatupisteitä ja sitä kautta alentaa mainoskustannuksia!

Hakukoneoptimoinnin hyöty tulee siitä, että yrityksesi näkyy hakukoneissa paremmilla sijoituksilla kuin kilpailijasi sivut. Yksinkertaistettuna voidaan sanoa, että mitä korkeammalla hakutuloksissa sivu on, sitä enemmän hakutulosta klikataan.

Onnistuneen hakukoneoptimoinnin ansiosta saat potentiaaliset asiakkaat hakukoneista omille verkkosivuillesi etkä menetä heitä kilpailijoillesi!

Lue lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme tai pyydä tarjous.

Referenssit

Olemme saaneet olla monessa projektissa mukana. Tässä niistä muutama.

co2metsä referenssikuva
Kotisivut

Vaihtolavacom Oy

Timantti Ykköset Oy referenssi
Kotisivut

Timantti Ykköset Oy

Kotisivut

Palama Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.