Hakukoneoptimointi Tampere

Tilaa hakukoneoptimointi silloin, kun haluat tulla löydetyksi Googlesta.

WORDPRESS HAKUKONEOPTIMOINTI

Olemme toteuttaneet yritysten hakukoneoptimointia Tampereella jo vuodesta 2016 Suomen hakukonemestarit -yrityksen kautta.

Jos haluat saada yrityksellesi näkyvyyttä tietyllä alueella, esimerkiksi vain Pirkanmaalla, puhutaan paikallisesta hakukoneoptimoinnista. Toteutamme myös valtakunnalliset hakukoneoptimoinnin kampanjat.

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search engine optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla kotisivuista tai verkkokaupasta tehdään käyttäjäystävälliset, jotta Google ja muut hakukoneet arvostaisivat sivustoa ja nostaisivat sivuston ylemmäksi hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi tunnetaan myös seuraavilla nimillä:

Google optimointi

SEO optimointi

Google hakukoneoptimointi

SEO hakukoneoptimointi

SEO markkinointi

Hakukoneoptimointi SEO

Rakkaalla lapsella on siis monta nimeä, mutta siitä huolimatta hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on aina saada kotisivuille tai verkkokaupalle parempaa näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa, ja sen ansiosta enemmän kävijöitä sivustolle.

Kannattaa tosin muistaa, että Googlella on Suomessa yli 96 prosentin markkinaosuus! Sen takia isoimmat paukut kannattaa laittaa nimenomaan Google-optimointiin ja unohtaa esimerkiksi Bing-optimointi.

Olemme erikoistuneet erityisesti WordPress-kotisivujen ja verkkokauppojen hakukoneoptimointiin. Tällöin palvelun nimi on siis WordPress hakukoneoptimointi tai WordPress SEO optimointi.


HAKUKONEOPTIMOINNIN HINTA

Hakukoneoptimoinnin hinta määräytyy sen mukaan, millä toimialalla yrityksesi toimii ja mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät avainsanat sekä mitä toimenpiteitä hakukoneoptimointi kyseisessä projektissa vaatii. Mitä kilpaillumpi toimiala ja avainsanat, sitä enemmän optimointia tulee tehdä, jotta yrityksellesi saadaan parempaa näkyvyyttä Googlessa.

Ennen hakukoneoptimoinnin projektia teemme sivustollesi hakukoneoptimoinnin auditoinnin, jossa selvitämme kotisivujesi tai verkkokaupan hakukoneoptimoinnin tason ja kehityskohteet.

Auditoinnin jälkeen suoritamme avainsanatutkimuksen, joka tunnetaan myös nimellä hakusanatutkimus. Tutkimuksessa tutustumme yrityksesi kotisivuihin tai verkkokauppaan ja etsimme yrityksesi toimintaa parhaiten kuvaavat avainsanat. Saat listan parhaista avainsanoista sekä niiden keskimääräisistä hakumääristä Googlessa.

Lue lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme tai pyydä tarjous.

Referenssit

Olemme saaneet olla monessa projektissa mukana. Tässä niistä muutama.

co2metsä referenssikuva
Kotisivut

Vaihtolavacom Oy

Timantti Ykköset Oy referenssi
Kotisivut

Timantti Ykköset Oy

Kotisivut

Palama Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.