Hakukoneoptimointi Helsinki

Hakukoneoptimoinnin ansiosta yrityksesi löytyy paremmin Googlesta!

SEO HELSINKI

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search engine optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla kotisivuista tai verkkokaupasta tehdään käyttäjäystävälliset, jotta Google ja muut hakukoneet arvostaisivat sivustoa ja nostaisivat sivuston ylemmäksi hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi Google-optimointi

Kuvassa näkyy hakukoneiden markkinaosuudet Suomessa. Google on tuo punainen viiva lähellä sataa prosenttia…

Googlella on siis yli 96 prosentin markkinaosuus Suomessa! Tästä syystä hakukoneoptimoinnista käytetäänkin usein nimitystä Google-optimointi.

Olemme toteuttaneet yritysten hakukoneoptimointia Helsingissä jo vuodesta 2016 Suomen hakukonemestarit -yrityksen kautta.

Jos haluat saada yrityksellesi näkyvyyttä vain paikallisesti, puhutaan paikallisesta hakukoneoptimoinnista. Toteutamme myös valtakunnalliset hakukoneoptimoinnin kampanjat.


HAKUKONEOPTIMOINTI EDULLISESTI

Hakukoneoptimoinnin keinoista mainittakoon esimerkiksi linkitys (sisäiset ja ulkoiset linkit), otsikot ja muu sisältö, metatiedot, kuvien optimointi sekä sivuston nopeuden optimointi.

Hakukoneoptimoinnin hyötyinä saat yrityksellesi parempaa näkyvyyttä Googlessa. Paremmat sijoitukset Googlen hakutuloksissa tuovat yrityksesi verkkosivuille juuri niitä kaikkein kiinnostuineimpia ja potentiaalisimpia asiakkaita.

HUOM! Emme voi valitettavasti antaa mitään takuuta siitä, että saisimme tietyt avainsanat nostettua Googlen hakutuloksissa juuri tietylle sijalle halutussa ajassa. Vain ja ainoastaan Google päättää, mille sijoille hakutulokset järjestetään. Asiakkaamme ovat kuitenkin olleet tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun, joten voimme luottavaisin mielin tarjota hakukoneoptimointia myös muille Helsingin seudun yrityksille.

Hakukoneoptimointi aloitetaan usein hakukoneoptimoinnin auditoinnilla, jossa selvitämme sivustosi hakukoneoptimoinnin tilan. Auditoinnin tuloksena löydetään kehityskohteet, jotka tulee korjata parempaa ilmaista hakukonenäkyvyyttä varten.

Paras lopputulos hakukoneoptimoinnissa saadaan, kun panostetaan hakukoneoptimoinnin kaikkiin kolmeen osa-alueeseen eli tekniikkaan, sisältöön ja sivuston maineeseen.

Lue lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme tai pyydä tarjous.

Referenssit

Olemme saaneet olla monessa projektissa mukana. Tässä niistä muutama.

co2metsä referenssikuva
Kotisivut

Vaihtolavacom Oy

Timantti Ykköset Oy referenssi
Kotisivut

Timantti Ykköset Oy

Kotisivut

Palama Oy

OTA YHTEYTTÄ

Säästä kallista aikaasi, ja anna meidän auttaa Sinua. Kerro meille ongelmasi, joka kaipaa ratkaisua pyytämällä tarjous tai ottamalla yhteyttä. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi pikimmiten.